Filter
Kursus
Italien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Ejendom i Italien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

En uddannelse i fast ejendom kan forberede de studerende til en række karrierer inden for styring og beskæftiger sig i ejendommen. Programmer vil variere, men nogle af de klasser tilbydes kan omfatte stillingsopslag ledelse, markedsføring, finansielle instrumenter, kommunikation, vurderinger, erhvervsejendomme og forretningsetik.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Executive kurser i Ejendom i Italien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Ejendom, Italien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
European School of Economics

For at være virkelig emanciperede fagfolk i fast ejendomssektoren i luksusverdenen er det nødvendigt at omdefinere hjørnestenene i deres rolle. ... [+]

For at være virkelig emanciperede fagfolk i fast ejendomssektoren i luksusverdenen skal hjørnestenene i ens rolle omdefineres. Især for at fungere med succes i luksusverdenen er det nødvendigt at fokusere på to forskellige makro dimensioner: den professionelle og æstetiske relationelle.

Executive Course i Luxury Real Estate of ESE sigter mod at integrere begge dimensioner ved at foreslå et sæt moduler, der balancerer elementerne i systemet. På den ene side er det vigtigt at udvikle en stærk faglig styrke, på den anden side er det nødvendigt at se nærmere på nøglefunktionerne.

Kurset i Luxury Real Estate vil fokusere på følgende emner:

Hvordan salgsprocessen i luksusverdenen udvikler sig; hvad er opmærksomheden i forhold til de forskellige kulturelle identiteter; kunsten at fortælle som det fulde af at give mening til den ejendom du sælger; kunsten at præfigurere for at opbygge fantasifulde områder skræddersyet til kunden; ikonografi som et grundlæggende element i fortælling, juridiske, skattemæssige og finansielle aspekter. Uundværlig berigelse til kurset er 'dialogerne' med gæstens højttalere, som vil præsentere deres case historie .... [-]

Italien Firenze
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk