ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Digitalt design i Forenede Arabiske Emirater

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Digital design eksperter bruger avancerede værktøjer til at konstruere løsninger på fælles problemer. Disse kan komme i form af bogstavelige objekter, koncepter eller visuelle medier kreationer. Fordi design er sådan et bredt felt, er der behov for digitale designere i både den offentlige og private sektioner.

 

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Deltid Executive kurser i Digitalt design i Forenede Arabiske Emirater. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Digitalt design, Forenede Arabiske Emirater Filter

Kurser i Autodesk Revit

Global Solutions Trainings UAE
på universitet Fuldtid Deltid 30 timer September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai + 1 mere

Dette kursus vil dække alle de grundlæggende teoretiske og praktiske viden om drift Revit software til at producere en 2D tegning især, en arkitektonisk layout plan.

Kurser i AutoCAD

Global Solutions Trainings UAE
på universitet Fuldtid Deltid 45 timer September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai + 1 mere

AutoCAD er en kommerciel software til 2D og 3D computerstøttet design (CAD) og udarbejdelse - tilgængelig siden 1982 som en desktop applikation og siden 2010 som en mobil, web- og cloud-baserede app markedsføres som AutoCAD 360.