ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Digitalt design i Forenede Arabiske Emirater

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Digital design eksperter bruger avancerede værktøjer til at konstruere løsninger på fælles problemer. Disse kan komme i form af bogstavelige objekter, koncepter eller visuelle medier kreationer. Fordi design er sådan et bredt felt, er der behov for digitale designere i både den offentlige og private sektioner.

 

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Deltid Executive kurser i Digitalt design i Forenede Arabiske Emirater. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Digitalt design, Forenede Arabiske Emirater Filter

Kurser i AutoCAD

Global Solutions Trainings UAE
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
45 timer
Engelsk
på universitet

AutoCAD er en kommerciel software til 2D og 3D computerstøttet design (CAD) og udarbejdelse - tilgængelig siden 1982 som en desktop applikation og siden 2010 som en mobil, web ...

Læs mere

Kurser i Autodesk Revit

Global Solutions Trainings UAE
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
30 timer
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil dække alle de grundlæggende teoretiske og praktiske viden om drift Revit software til at producere en 2D tegning især, en arkitektonisk layout plan.

Læs mere