Filter
Kursus
Spanien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Digitalfotografi i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Executive kurser i Digitalfotografi i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Digitalfotografi, Spanien

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Kursus med fokus på retouchering og billedmanipulation i reklamer, mode og arbejde på forfatteren, der udforsker avancerede procedurer og ressourcer er specifikke for hve ... [+]

Kursus med fokus på retouchering og billedmanipulation i reklamer, mode og arbejde på forfatteren, der udforsker avancerede procedurer og ressourcer er specifikke for hvert område. Designet til at give de studerende en beherskelse af post-produktionsteknikker og stimulere deres kreative evner; designet til at opnå billeder med stor gennemslagskraft inden for rammerne af moderne skabelse. Indflydelse på vigtige aspekter såsom fotoprogram af færdigheder lært; definerer en begrebsmæssig og æstetisk, som disse har til underordnede mål; egen metode og arbejdet i hver enkelt professionelle sektor. Den studerende udforsker de trykmetoder og er fortrolig med den brede vifte af fotofinishing løsninger findes på markedet i dag. Indeholder et afsnit om CGI (computer-genererede billeder) for at lære og praktisere skabe computer genererede billeder. Denne teknologi giver mulighed for integration af virtuelle objekter i en rigtig fotografisk miljø, dagligdags ting i verden for reklame og kunstnerisk skabelse. At indse, du har brug for en god base af post produktion med Adobe Photoshop. Efter at og overskride relevante beviser, vil de studerende have erhvervet evne og sikkerhed at kunne eje fotografiske post-produktion og tilbyde deres tjenester i det professionelle marked Retoucher.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk