Filter
Kursus
Italien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Digitalfotografi i Italien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Deltid Executive kurser i Digitalfotografi i Italien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Digitalfotografi, Italien

Istituto Italiano di Fotografia

Det årlige fotokurs i fuld klasse er designet til dem, der har brug for en god teoretisk / praktisk forberedelse af teknik og digitalt fotosprog. Lærere og programmets st ... [+]

Mål og metoder til adgang

Det årlige fotokurs i fuld klasse er designet til dem, der har brug for en god teoretisk / praktisk forberedelse af teknik og digitalt fotosprog. Lærere og programmets struktur er de samme som på det daglige professionelle kursus, men kurset finder sted om aftenen, hvilket giver adgang også til dem, der arbejder.

Ingen tidligere færdigheder kræves for at deltage, fordi kurset starter fra det grundlæggende. Du skal have en digital spejlreflekskamera. Fortsæt til slutningen af de tilgængelige steder.

Uddannelsesprogram

De sprog, der behandles, er landskabet, den geografiske turistrapport, portræt, selvportræt, fotografering af begivenheder og ceremonier og postproduktionen. Den teoretiske del inkluderer teknikteori og visuel kommunikation. Lektionerne og uddannelsesudgange kombineres med øvelser i studiet med en assistent, hvor det er muligt at øve frit.... [-]

Italien Milano
Oktober 2020
Italiensk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk