ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Design i Det Forenede Kongerige, London

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Generelt design involverer flere færdigheder til at opbygge unikke produkter og løsninger til både offentlige og private organisationer. Design eksperter samle kreativitet, innovation tænkning, analytiske evner og problemløsning til at planlægge og konstruere objekter, koncepter eller processer i mange forskellige omstændigheder.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid Executive kurser i Design i Det Forenede Kongerige, London. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

15 Resultater i Design, London Filter

Kurs i web

London Training
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 12 uger November 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores web- og grafisk design kursus dækker mekanikerne til at oprette og vedligeholde et websted. I dette kursus udnytter du evnen til at udvikle, designe og vedligeholde et websted. Du får fuld viden om HTML, XHTML, HTML5, Cascading Style Sheet (CSS), JavaScript-formular validering, jQuery integration, Adobe Dreamweaver, Adobe Experience Design (UI / UX) og Adobe Photoshop, som absolut er nødvendige for at skabe professionelle websites .

Visual Design Course

General Assembly
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen USA New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Det Forenede Kongerige London Hongkong Hong Kong Singapore Australien Brisbane Melbourne Sydney USA Online + 25 mere

Anvend grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation ー typografi, farve og layout ー til at designe smukke digitale produkter i Photoshop.

Brugeroplevelsesdesign kursus

General Assembly
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen USA New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Det Forenede Kongerige London Hongkong Hong Kong Singapore Australien Brisbane Melbourne Sydney USA Online + 25 mere

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd.

Photoshop: grundlæggende færdigheder

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 6 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette er et kursus for dem, der endnu at opleve denne kraftfulde og spændende billede-manipulation program for designere, kunstnere og fotografer. Lær at scanne billeder, lave lag, collage tekst og billeder og skabe et væld af specielle effekter på fotografier eller hånd-skabte kunstværk. Spændende projektarbejde giver dig mulighed for at realisere dine nye færdigheder i sammenhæng.

Keramikværksted

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 - 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Uanset om du er nybegynder eller har nogle tidligere erfaringer, vil du udvikle og lære nye færdigheder, fra skulpturelle teknikker til at smide på hjulet, hvilket gør forme og forsøger forskellige ruder teknikker. Studerende betaler for ler anvendes, og et studie gebyr.

Nybegynder kursus i VectorWorks

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus er for nybegyndere uden erfaring med VectorWorks. Dette 5 uger nybegynder kursus vil introducere dig til de bedste fremgangsmåder og tilgange til at arbejde i VectorWorks. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Mellemliggende VectorWorks

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette 5 ugers kursus er for elever, der ønsker at lære mere om 2D VectorWorks. Du skulle have gennemført Begynder kursus i VectorWorks, har teknisk tegning færdigheder og computerfærdigheder allerede på plads. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Avancerede VectorWorks til indretning

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette 5 ugers kursus er for elever, der ønsker at lære 3D VectorWorks. Du skal have afsluttet 2D Intermediate VectorWorks kursus. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Udvidede mellemliggende vecterworks

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette 5 ugers kursus er for elever, der ønsker at videreudvikle deres 2D VectorWorks færdigheder. Du skulle have gennemført kurset i mellemliggende VectorWorks på KCC. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Introduktion til indretning

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

For studerende med interesse i Interior Design, lære de grundlæggende elementer i, hvordan du: overskue et rum, vælge farver og materialer, lære teknisk og frihåndstegning, producere humør og prøve bestyrelser og forberede en portefølje af arbejde for indrejse i mere avancerede kurser.

Specialiserede mode teknikker: kreativ mønster skæring

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

For dem med tidligere syning erfaring, at en mulighed for at fremme din mønster skære færdigheder ved at lære at udvikle mønstre for nutidige beklædningsgenstande fra arbejdet på standen. Medbring en grundlæggende syning kit, blyanter, papir og saks.

Beklædningsgenstand making

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 10 - 11 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Eleverne bliver introduceret til syning og til at bruge kommercielle mønstre til at lave en simpel beklædningsgenstand. Denne nyttige Kurset omfatter måling, opskæring, syteknikker, montering og presning.

Kursus i interiør design og dekoration

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI giver dig mulighed for at lære boligindretning og design bekvemt og hurtigt. Endnu vigtigere er, vil du lære alle de nødvendige færdigheder til at få succes på området, da vores kursus er udviklet med anerkendte fagfolk i branchen.

Kursus i Feng Shui Interiør Design - CPD

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid 60 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Skab harmoni og et tilflugtssted for lykke i dit hjem ved omhyggeligt at organisere værelser for at øge deres positive energi.

Kursus i Home Makeover - CPD akkrediteret

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Med viden i dette kursus kan du omdanne dit hjem til dit drømme miljø med meget mindre indsats end du måske tror. Til at begynde med vil dine Home Refresh og Remodeling kapitler tage dig gennem det grundlæggende i dekoration, renovering og enkle reparationer.