ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Design i Singapore

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Designet felt er utrolig bredt i sit omfang, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Fagfolk, der arbejder i denne disciplin ansætte kreative og problemløsning færdigheder til at besvare forbruger, forretning og institutionelle behov i både den offentlige og den private sektor.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sydøstasien. Grundlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uafhængigheden er det blevet en af ​​verdens 's mest velstående lande, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nationale universiteter og er generelt velanset og tiltrækker udvekslingsstuderende fra hele verden.

Deltid Executive kurser i Design i Singapore. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

6 Resultater i Design, Singapore Filter

Kursus - Adobe Photoshop (Basic)

First Media Professional Learning Centre
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
24 timer
på universitet

At udvikle en grundlæggende forståelse for digital billedbehandling, billedmanipulation og plakat design ved hjælp af Adobe Photoshop.

Læs mere

Kursus i grafiske illustrationer og design fundamentals (Adobe Illustrator)

First Media Design School
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
65 timer
Engelsk
på universitet

Dette kursus er specielt designet til at undervise eleverne en holistisk tilgang til at værdsætte og anvende design basics, brand building og produktets emballage i 2D og 3D-f ...

Læs mere

Brugeroplevelse Design Immersive Course

General Assembly
Kursus
<
Fuldtid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Start en karriere i UX med en grundning i forskning og design færdigheder, fra personas til prototyper. Byg en portefølje rig med innovative indsigter.

Læs mere

Brugeroplevelsesdesign kursus

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd.

Læs mere

Visual Design Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
8 uger
Engelsk
på universitet

Anvend grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation ー typografi, farve og layout ー til at designe smukke digitale produkter i Photoshop.

Læs mere

Brugeroplevelse Design Circuit Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær den iterative designproces og bygg en klikbar prototype, der opfylder brugernes behov.

Læs mere