ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Design i Hongkong

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Designet felt er utrolig bredt i sit omfang, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Fagfolk, der arbejder i denne disciplin ansætte kreative og problemløsning færdigheder til at besvare forbruger, forretning og institutionelle behov i både den offentlige og den private sektor.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Deltid Executive kurser i Design i Hongkong. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Design, Hongkong Filter

Brugeroplevelse Design Immersive Course

General Assembly
Kursus
<
Fuldtid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Start en karriere i UX med en grundning i forskning og design færdigheder, fra personas til prototyper. Byg en portefølje rig med innovative indsigter.

Læs mere

Brugeroplevelsesdesign kursus

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd.

Læs mere

Visual Design Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
8 uger
Engelsk
på universitet

Anvend grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation ー typografi, farve og layout ー til at designe smukke digitale produkter i Photoshop.

Læs mere

Brugeroplevelse Design Circuit Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær den iterative designproces og bygg en klikbar prototype, der opfylder brugernes behov.

Læs mere