ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Design i Forenede Arabiske Emirater

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Designet felt er utrolig bredt i sit omfang, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Fagfolk, der arbejder i denne disciplin ansætte kreative og problemløsning færdigheder til at besvare forbruger, forretning og institutionelle behov i både den offentlige og den private sektor.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Deltid Executive kurser i Design i Forenede Arabiske Emirater. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Design, Forenede Arabiske Emirater Filter

Kurser i AutoCAD

Global Solutions Trainings UAE
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
45 timer
Engelsk
på universitet

AutoCAD er en kommerciel software til 2D og 3D computerstøttet design (CAD) og udarbejdelse - tilgængelig siden 1982 som en desktop applikation og siden 2010 som en mobil, web ...

Læs mere

Kurser i Autodesk Revit

Global Solutions Trainings UAE
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
30 timer
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil dække alle de grundlæggende teoretiske og praktiske viden om drift Revit software til at producere en 2D tegning især, en arkitektonisk layout plan.

Læs mere