ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Design af brugeroplevelse i Det Forenede Kongerige, London

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid Executive kurser i Design af brugeroplevelse i Det Forenede Kongerige, London. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Design af brugeroplevelse, London Filter

Brugeroplevelse Design Immersive Course

General Assembly
Kursus
<
Fuldtid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Start en karriere i UX med en grundning i forskning og design færdigheder, fra personas til prototyper. Byg en portefølje rig med innovative indsigter.

Læs mere

UX Professional Course

RED Academy
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
12 uger
Engelsk
på universitet

Designet til at give dig en dybdegående praktisk erfaring og relevante færdigheder til at lykkes i et User Experience Design-relateret felt.

Læs mere

Brugeroplevelsesdesign kursus

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd.

Læs mere

Brugeroplevelse Design Circuit Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær den iterative designproces og bygg en klikbar prototype, der opfylder brugernes behov.

Læs mere