ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Design af brugeroplevelse i Det Forenede Kongerige

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Executive kurser i Design af brugeroplevelse i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Design af brugeroplevelse, Det Forenede Kongerige Filter

Brugeroplevelse Design Immersive Course

General Assembly
Kursus
<
Fuldtid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Start en karriere i UX med en grundning i forskning og design færdigheder, fra personas til prototyper. Byg en portefølje rig med innovative indsigter.

Læs mere

UX Professional Course

RED Academy
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
12 uger
Engelsk
på universitet

Designet til at give dig en dybdegående praktisk erfaring og relevante færdigheder til at lykkes i et User Experience Design-relateret felt.

Læs mere

Brugeroplevelsesdesign kursus

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd.

Læs mere

Brugeroplevelse Design Circuit Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær den iterative designproces og bygg en klikbar prototype, der opfylder brugernes behov.

Læs mere