Filter
Kursus
Australien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Design af brugeroplevelse i Australien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Deltid Executive kurser i Design af brugeroplevelse i Australien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Design af brugeroplevelse, Australien

General Assembly

Anvend værktøjer som Adobe Illustrator, Sketch og InVision til at oprette UX dokumentation for et digitalt produkt; udføre forskning for at få indsigt i kundeadfærd. ... [+]

Skills

Brug industristandardværktøjer som Sketch and Invision til prototype og wireframe designløsninger.

Produktionsstandard

Sammenlægge en komplet pakke af UX-dokumentation til et digitalt produkt, fra brugerpersoner og wireframes til interaktive prototyper.

Det store billede

Forbind og formidle, hvordan indsigt i kundeadfærd - fra problemer til løsninger - optimerer ethvert produkt eller en service.

Mød dit support team

Vores uddannelsesmæssige ekspertise er en fællesskabsindsats. Når du lærer hos GA, kan du altid stole på et internt team af eksperter til at give vejledning og support, når du har brug for det.

Instruktører

Lær industrielle rammer, værktøjer, ordforråd og bedste praksis fra en lærer, hvis daglige arbejde indebærer at bruge dem fagligt.... [-]

Australien Brisbane Melbourne Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 uger
på universitet
Læs mere på dansk