ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Dekorativ kunst i Italien

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

De dekorative kunst refererer til design og fremstilling af æstetisk tiltalende, men funktionelle, objekter. Elementerne i den dekorative kunst ses ofte i indretning. Fordi de elementer skabes gennem dekorative kunst er funktionelle i naturen, dette fagområde er forskellig fra kunst, der producerer skønhed for skønhed 's skyld alene.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Deltid Executive kurser i Dekorativ kunst i Italien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Dekorativ kunst, Italien Filter

Accademia Riaci
Kursus
Okt 2020
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
på universitet

Instruktører 2 uger 4 uger 6 uger 8 uger 12 uger

Læs mere