ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Dekorativ kunst i Frankrig

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Når du kigger på et smukt design vase eller fad og spekulerer på indviklede udskæring, er du nyder godt af den verden af ​​dekorativ kunst. Hvis du elsker at skabe funktionelle, men alligevel smukke elementer, kan dette være et område af undersøgelsen til at overveje.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Deltid Executive kurser i Dekorativ kunst i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Dekorativ kunst, Frankrig Filter

Dekoration

ITECOM Art Design NICE
Kursus
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Fransk
på universitet

Designeren er den person, som du tager for at omstrukturere et rum eller sted at leve. Det skal være ved siden af ​​et åbent og kreativt sind. Dets opgave er at styrke identit ...

Læs mere