Filter
Kursus
Forenede Arabiske Emirater Studietype: alle Hastighed: alle

Kurser: Datalogi i Forenede Arabiske Emirater

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Selvom grundlaget for datalogi har eksisteret i årevis, var det ikke før det sidste århundrede, at den mest førende teknologi er blevet udviklet. I 1940'erne blev mere nøjagtige computing maskiner oprettet. Det var omkring samme tid, at computere, der er nævnt maskiner snarere end mennesker, der gjorde det computing.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Executive kurser i Datalogi i Forenede Arabiske Emirater. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Datalogi, Forenede Arabiske Emirater

Grader
Sted
Forenede Arabiske Emirater
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Zeus Consulting

Zeus Consulting tilbyder certificerede kurser i specifikke Microsoft-produkter eller teknologi. Når du lærer fra vores Microsoft Certified Trainers, kan du være sikker på ... [+]

Kursus i Microsoft Training

Zeus Consulting tilbyder certificerede kurser i specifikke Microsoft-produkter eller teknologi. Når du lærer fra vores Microsoft Certified Trainers, kan du være sikker på, at det, du lærer, vil være nøjagtige, fuldstændige og ajourførte.

Liste over træninger efter kategori:

Server

Windows Server Exchange Server Lync Server SharePoint Virtualisering System Center Cloud

Desktop

Windows

Ansøgninger

Kontor Office 365 Microsoft Dynamics

Database

SQL Server

Udvikler

Visual Studio Microsoft Azure [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Zeus Consulting

Den EDRP Kurset lærer dig metoder at identificere sårbarheder og tager passende modforanstaltninger for at forebygge og afbøde fiasko ... [+]

EF-Rådet - Disaster Recovery Professional

Den EDRP Kurset lærer dig metoder i identificere sårbarheder og tager passende modforanstaltninger for at forebygge og afbøde fejl risikoen for en organisation. Det giver også networking professionelle med et fundament i disaster recovery principper, herunder udarbejdelse af en katastrofe genopretningsplan, vurdering af risici i virksomheden, udvikling af politikker, og de procedurer, og forståelse af de roller og relationer af forskellige medlemmer af en organisation, gennemførelsen af ​​planen, og inddrive fra en katastrofe.

Denne EDRP kursus tager en hele virksomheden tilgang til at udvikle en katastrofe genopretningsplan. Studerende vil lære at skabe et sikkert netværk ved at sætte politikker og procedurer på plads, og hvordan du gendanner et netværk i tilfælde af en katastrofe.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk,Arabic
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk