ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Cypern

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Cypern, officielt Republikken Cypern er en ø land i den østlige Middelhav. Cypern er den tredjestørste og tredje mest folkerige ø i Middelhavet, og en medlemsstat i Den Europæiske Union.

Kurser i Cypern. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Konverter til EASA Attestation

Crew Academy
på universitet Fuldtid 5 dage Åben tilmelding Cypern Larnaca

Kabinepersonale, der er ude af valuta på grund af fravær fra flyvende opgaver i mere end 5 år og kabinebesætninger, der har en ikke-europæisk kabinebesætningskvalifikation, kan nu nemt konverteres til EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Cabin Crew Attestation

Crew Academy
på universitet Fuldtid 15 dage Åben tilmelding Cypern Larnaca

Kurset indeholder alle teoretiske og praktiske træning i henhold til EU 290/2012, bilag V og tillæg 1 til del CC.

Hotel Management og Catering Supervision Program

Kasa High School
på universitet Fuldtid September 2020 Cypern Nicosia

Kasa High School er vores videregående gymnasium etableret i 1961. Vi accepterer udenlandske elever fra 16 år og op til 20 år, der har afsluttet 10. klasse, gymnasium (matric) i deres land. Med et KHS forlængende certifikat vil de let blive optaget til ethvert universitet eller college over hele verden.

Kursus i ιατα / FIATA farligt gods indledende / tilbagevendende

Airtravel Aviation Academy
på universitet Fuldtid September 2020 Cypern Strovolos

Uddannelsesprogrammet for IATA, Cargo og farligt gods er sammensat af et kursus, i relation til overførslen af ​​byrder inden for luftfart. Programmet fokuserer på den fulde forståelse og anvendelse i praksis af IATA manual, Regler for lufttransport farligt gods.

Kursus i iata fragt indledende

Airtravel Aviation Academy
på universitet Fuldtid September 2020 Cypern Strovolos

Kandidater og indehavere af Diploma IATA / FIATA Indledende har al den nødvendige viden og færdigheder til en karriere inden for fragt. De er i stand til at træffe foranstaltninger og bookinger for international transport. Har evnen til at beregne korrekte værdier og tilsvarende afgifter for General Cargo & Special Cargo. Til reaktion med korrekte og nyttige råd til kunder inden for godstransport. Endelig kunne gennemføre luftfragtbrevet efter reglerne og procedurerne i IATA.

Kursus i IATA / FIATA fragt indledende

Airtravel Aviation Academy
på universitet Fuldtid September 2020 Cypern Strovolos

IATA / FIATA Cargo introduktionskursus

Kursus i iata kabine luftfart besætning

Airtravel Aviation Academy
på universitet Fuldtid September 2020 Cypern Strovolos

En af de øverste prioriteter luftfarten er den specialiserede uddannelse af kabinepersonale. Kandidater og indehavere af IATA Aviation Cabin Crew Diplom har evnen til at bevæge sig ind på et marked, der byder på unikke oplevelser, fordele og øjeblikkelig genoprettelse i både flyselskaber og udenlandske selskaber. Programmet er designet af IATA og dækker alle de nødvendige færdigheder og viden om faget i forhold til livreddende udstyr, de procedurer, som plejepersonale inden et fly og passagerer service spørgsmål.