ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Kostumedesign i Rusland

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Kostume design programmer er fokuseret på at lære eleverne om, hvordan du opretter og lave tøj, der skal bruges i skuespil, tv-shows, film og andre produktioner. Disse programmer kan omfatte kurser i tegning, mønster design, draping, syning og montering.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Deltid Executive kurser i Kostumedesign i Rusland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kostumedesign, Rusland Filter

Kursus - Costume Design

Moscow Film School
Kursus
<
Deltid
<
2 år
på universitet

Kostume design spiller en vigtig rolle i at skabe det visuelle i filmen. Kostume designer er ansvarlig for de enkelte

Læs mere