Filter
Kursus
Rusland Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Kostumedesign i Rusland

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Kostume design programmer er fokuseret på at lære eleverne om, hvordan du opretter og lave tøj, der skal bruges i skuespil, tv-shows, film og andre produktioner. Disse programmer kan omfatte kurser i tegning, mønster design, draping, syning og montering.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Deltid Executive kurser i Kostumedesign i Rusland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kostumedesign, Rusland

Moscow Film School

Kostume design spiller en vigtig rolle i at skabe det visuelle i filmen. Kostume designer er ansvarlig for de enkelte ... [+]

Kostume design spiller en vigtig rolle i at skabe det visuelle i filmen. Kostume designer er ansvarlig for hver eneste detalje, afslører billedet af helten, men vigtigst af alt - for den kunstneriske billede af et billede eller en teaterforestilling, og dens overensstemmelse med den æra, hvor handlingen finder sted. Costume studere visuelle og dokumentariske materiale til hvert eneste billede er enig med direktøren og direktør for stilistiske enhed, kommer op med kostumer, godkender og skaber dem.

Programmet er rettet mod udviklingen fakultet kostume designer af den nye formation, som ikke kun ejer teknologiske dygtighed, men også forstår de snørklede af film, i stand til at arbejde i et team.... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk