Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Construction

Et kursus er designet til at hjælpe en elev opnå en vis grad af færdighed på et givet område uden at kræve de strenge undersøgelser forbinder med en fire-årig grad. Længden af ​​hver behandling varierer afhængig af institutionen og området af interesse.

Hvad er et kursus i byggeriet? For at opfylde denne type kursus, kan de studerende forvente at tage klasser, der dækker en række emner, herunder visse gældende videnskab og regnekurser. Når lære om byggeri og hvordan feltet vedrører virksomhed, kan enkeltpersoner studere materialer videnskab, industri byggeri og økonomiske teorier. Rækken af ​​klasser kan være meget bredt, da eleverne lærer om begreberne teknik og de forskellige teknologier, der anvendes i moderne byggeri.

Tager denne type kursus vil sandsynligvis hjælpe de studerende, der søger til straks ind i arbejdsstyrken samt dem, der ønsker at fortsætte deres uddannelse.Den praktiske viden fra nogen hands-on klasser vil potentielt hjælpe dem, der søger at begynde at arbejde, så snart kurset er afsluttet.

Prisen for et kursus afhænger af den præcise fokus for dine studier. Vil vide mere om, hvor meget denne type omkostninger program, bør du nå ud direkte til de skoler, hvor du har interesse.

Når en kandidat er færdig hans eller hendes kursus i byggeriet, er der en række områder, hvor der kan være tilgængelige job. Enkeltpersoner ofte finde arbejde som projekterende for byer og privatejede virksomheder. Jobs kan også findes inden for hardware og produktionsvirksomheder, der producerer forskellige leverancer og materialer. Hvis du specialisere sig i et bestemt inden for byggeri, kan du være i stand til at finde en virksomhed, der vil ansætte dig som konsulent.

For alle interesserede i en karriere i byggeriet, denne type kursus er en fantastisk måde at komme i gang.Hvis du gerne vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontrakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

14 Resultater i Construction

Leoron Professional Development

Dette kursus er designet til vedligeholdelses- og pålidelighedsfagfolk på alle niveauer. Kendte bedste praksisser vil blive forklaret, demonstreret og deltagerne vil arbe ... [+]

Kursusoversigt

Dette kursus er designet til vedligeholdelses- og pålidelighedsfagfolk på alle niveauer. Kendte bedste praksisser vil blive forklaret, demonstreret og deltagerne vil arbejde i grupper om virkelige problemer i hvert funktionelt område i vedligeholdelse og pålidelighed, der tillader læring fra instruktør og medstuderende.

Key TakeawaysKendte bedste praksis i vedligeholdelse og pålidelighed "fra hele verden vil blive forklaret og diskuteretForklaring og diskussion af bedste praksis i vedligeholdelsesstrategiudvikling, modifikation og PF-kurvenBevist verdensklasse vedligeholdelse planlægning og planlægning bedste praksis og hvordan man skifter fra nuværende tilstand til bedste praksisBarrierer og løsninger til effektiv udførelse af arbejde - Change ManagementLedende og lagre KPI'er til Proactive Maintenance og Pålidelighed ArbejdsprocesserHvem skal deltage?Vedligeholdelse og pålidelighed ProfessionalsProduktion / Operations ProfessionalsSenior ledereFordele ved at deltageKlare retning for karriereudvikling og uddannelseForbedret synlighed og anerkendelse inden for din nuværende organisationDifferentierede lønskalaerBærbare jobkundskaber og viden mellem planter og virksomhederHjælper med jobannonceringStørre job effektivitetFærre frustrationer med huller i videnForbedret evne til at skelne mellem kandidater i ansættelses- og promoveringsprocessenForbedret træning på arbejdspladsen og effektivitet udefra.KursusoversigtDag 1... [-]
Saudi-Arabien Al Jubail
April 2019
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
MADIN USAL

Ekstraordinær Kursus: Principper for Rehabilitering i bygninger. ... [+]

Ekstraordinær kursus:

Principper for Rehabilitering i bygninger.

Tilpasset tidspunkt og varighed.

20 timer. 2 point.

Omkostninger: 90 € almindelig registrering. 60 € universitetsstuderende.

Certifikat: Hver anden måned, et officielt eksamensbevis udstedt af universitetet i Salamanca vil blive udstedt. Kendskab faser af undersøgelsen og projektarbejde for rehabilitering og restaurering. At studere en rigtig bygning restaurering projekt, for at blive fortrolig med den metode af almindelige arbejde på et projekt for genopretning og rehabilitering.

Den studerende vil øge værdien af ​​deres projekter og arbejdsgrupper.

PROG... [-]
Spanien Salamanca
September 2019
Deltid
20 timer
Online
Læs mere på dansk
Backstage Academy

Dette kursus er designet til at give et overblik i forvaltningen af ​​midlertidige elektriske systemer til live events, baseret på BS 7909 regelsæt. ... [+]

Arrangementet har udviklet en bred vifte af el-distribution udstyr til at lette installation i en 'plug and play' mode. Mens disse systemer er meget robust, har de ført til et niveau på selvtilfredshed med hensyn til elektrisk design, hvor der har været en stigning i risikoen for elektrisk stød og brand. I tilfælde af en sådan hændelse, kan BS 7909 meget vel blive citeret i enhver klageprocedure.

Dette kursus er designet til at give et overblik i forvaltningen af ​​midlertidige elektriske systemer til live events, baseret på BS 7909 regelsæt.

Emnerne Nyudviklet, tilgængelige kursus. BS 7909 i stigende grad citeret af steder som mindstekrav Overholdelse standarder. Forstå de lovmæssige og ikke-lovmæssige krav. Forstå ledelsesstrukturen, pligter og ansvar. Forstå de korrekte revisions- og dokumentation procedurer, der kræves for små og store begivenheder. Definitioner, begreber og principper for elektriske kredsløb. Hvem bør deltage ... [-]
Det Forenede Kongerige Wakefield
August 2019
Fuldtid
1 dag
på universitet
Læs mere på dansk
Backstage Academy

Dette kursus er en grundig teoretisk og praktisk kursus designet til folk i alle niveauer af erfaring. Det er leveret ved hjælp af en specialdesignet truss rig og en bred ... [+]

Dette kursus er en grundig teoretisk og praktisk kursus designet til folk i alle niveauer af erfaring. Det er leveret ved hjælp af en specialdesignet truss rig og en bred vifte af sikkerhedsudstyr.

Det omfatter også en nats on-site indkvartering.

Emnerne Forordninger, retningslinjer, standarder og arbejde i højden PPE inspektion og kontroloptegnelser Grundlæggende løft principper Rigning hardware - faktorer af sikkerhed, anvendelsesmåde faktorer Truss teori, bjælker, belastning distributioner, trenser, og vinklede belastninger Praktisk (Rigning hejseværker fra bidsler, flyder de personløftere, mudderkastning og flyve en truss-kasse, tovværk fra fløjet kasse, de-rigning og nedpakning sikkert) Bridle valg fra estimering, måling og beregning Beregning af belastninger fra Vektoranalyse (Parallelogram af kræfter) Knuder - Bowline og fed-hitch, og reb efterbehandling Basket og choker teknikker, bøjle typer truss mudderkastning Hejseværksdrift og elektrisk sikkerhed Rescue planlægning Hvem bør deltage ... [-]
Det Forenede Kongerige Wakefield
August 2019
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Distance Learning Centre

Advanced Property Development - Niveau 4 kursus lærer den studerende hvad der er involveret i dette meget udfordrende forretningsområde, undervisning vigtige færdigheder ... [+]

Advanced Property Development - Niveau 4 kursus lærer den studerende hvad der er involveret i dette meget udfordrende forretningsområde, undervisning vigtige færdigheder og hvordan at gennemføre et vellykket projekt.

Kurset omfatter også emner som sundhed og sikkerhed, projektledelse og konstruktion, og vil hjælpe eleverne dig til at tackle store projekter og sikre, at du har evnerne til at se udviklingen til ende.

Du vil blive vurderet på kursusaktiviteter, som er beskrevet i de kursusmaterialer. De fleste kursusaktiviteter består af korte afsnit svar på fastsatte spørgsmål. Dit arbejde kan sendes tilbage til dit kursus vejleder via e-mail eller med posten.

... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Deltid
200 timer
Online
Læs mere på dansk
Keyin College

Steamfitter / rørlæggere installere og reparation både højtryks- og lavtryks-rørsystemer anvendes i fremstillingsindustrien, olie- og gas, i produktion af elektricitet, o ... [+]

Steamfitter / rørlæggere installere og reparation både højtryks- og lavtryks-rørsystemer anvendes i fremstillingsindustrien, olie- og gas, i produktion af elektricitet, og i opvarmning og køling af bygninger. Den Steamfitter / Pipefitter program giver de færdigheder og viden til at lægge, klippe, samle, installere, vedligeholde rørsystemer og støtter. Kandidater vil også være parat til at arbejde med relaterede hydraulisk og pneumatisk udstyr til damp, varmt vand, køling, smøring, sprinkling, og industriel produktion og behandlingssystemer.

Dette program er anerkendt af Lærlinge og Certification Board som en Interprovincial Handel (Red Seal Godkendt), der giver indehaveren ret til at arbejde i andre provinser / territorier uden at skulle re-certificere.... [-]

Canada Carbonear Burin St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bermuda College

Dette kursus er designet til fuldt ud at overholde alle lovgivningsmæssige standarder og er skræddersyet til de specifikke behov i driften (f.eks fokuseret nødhjælp). HAZ ... [+]

OSHA HAZWOPER UDDANNELSE

Dette kursus er designet til fuldt ud at overholde alle lovgivningsmæssige standarder og er skræddersyet til de specifikke behov i driften (f.eks fokuseret nødhjælp). HAZWOPER giver viden og færdigheder er nødvendige for at hjælpe med korrigerende operationer omkring en farlige materialer hændelse og udnytter en kombination af klasseundervisning præsentation og "hands-on" bordplade øvelser.

Træning er typisk på tekniker niveau, og typisk vil dække emner som farevurdering, scene ledelse, spild kontrol og inddæmning, grundlæggende kemi og toksikologi, personlige værnemidler (PPE) valg og brug, åndedrætsværn, dekontaminering og scene overvågning. En undersøgelse guide er udviklet til at supplere kurset.... [-]

Bermuda Hamilton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bermuda College

Den OSHA-10 Hour Construction Uddannelse er en to (2) dages kursus designet til at give entreprenører, deres vejledere, og arbejdstagere, med autoritative viden om sikker ... [+]

Den OSHA-10 Hour Construction Uddannelse er en to (2) dages kursus designet til at give entreprenører, deres vejledere, og arbejdstagere, med autoritative viden om sikkerheds- og sundhedsmæssige spørgsmål i byggebranchen. Det tilbyder en pædagogisk overblik over de ti mest almindelige områder med sikkerhedsproblemer.

Den OSHA 10-timers uddannelse ikke betragtes som en udtømmende behandling af alle sikkerheds- og sundhedsmæssige spørgsmål i forbindelse med byggeriet. Yderligere uddannelse kan gives til specifikke arbejdsrelaterede spørgsmål.

Følgende emner vil blive dækket;

Introduktion til OSHA Fall Protection Elektrisk sikkerhed Brandbeskyttelse Personligt beskyttelsesudstyr Kraner og rig sundhedsfarer MSDS stilladser Trapper og Stiger Udgravninger Vurdering og evaluering ... [-]
Bermuda Hamilton
September 2019
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
CBT College - Miami

Når du tilmelder dig i A / C Refrigeration Tekniker program på CBT College, kan du modtage den uddannelse, nødvendigt at begynde at arbejde i en entry-level position. Du ... [+]

Når du tilmelder dig i A / C Refrigeration Tekniker program på CBT College, kan du modtage den uddannelse, nødvendigt at begynde at arbejde i en entry-level position. Du behøver ikke at bruge mange år uddannelse til at modtage brancheerfaring, der er nødvendig for at begynde at finde beskæftigelse; stedet, vil du tilbringe otte måneder i dette program, som er tilgængelig på både engelsk og spansk. De hands-on uddannelse og kurser, som du tage, mens indskrevet i en A / C & Refrigeration Tekniker program på vores Flagler eller Hialeah campusser vil hjælpe dig med at lære at forstå, udvikle, reparere og vedligeholde en bred vifte af udstyr. De kurser, du tager vil dække forskellige områder, herunder:... [-]

USA Miami
September 2019
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bay State School Of Technology

Kendskab til Basic El og elektronik og de grundlæggende elementer i køleteknik er forudsætning for Commercial Refrigeration & Air Conditioning Program. ... [+]

Commercial Refrigeration & Air Conditioning (HVACR)

Kendskab til Basic El og elektronik og de grundlæggende elementer i køleteknik er forudsætning for Commercial Refrigeration & Air Conditioning Program. De fleste af de studerende, der tilmelder i Major Appliances Program og Domestic Refrigeration & Air Conditioning Programmer, hvor de lærer grundlæggende elektricitet og grundlæggende køling, generelt også tilmelde sig dette program. Eleverne lærer at arbejde på centrale klimaanlæg, varmepumper, tag top A / C-anlæg, walk-in og nå-i køleskabe og frysere, ismaskiner og andre kommercielle køleanlæg.

HVACR uddannelse omfatter 100 timers Massachusetts Refrigeration Code og 100 timers Mass. Elektrisk kode, hver tælle mod kvalifikationer til et køleanlæg licens i Massachusetts.... [-]

USA Canton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bay State School Of Technology

Hver husstand, hver enkelt virksomhed, og næsten hver bygning i verden har nogle større apparater i brug. Tøj Skiver, opvaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, mikrobølg ... [+]

Major Appliances / Basic Electricity Kursus

Hver husstand, hver enkelt virksomhed, og næsten hver bygning i verden har nogle større apparater i brug. Tøj Skiver, opvaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, mikrobølgeovne, komfurer og salg er nogle af de mere almindelige. De bryder ned en gang imellem og skal repareres. Er der nogen, du kender, der ikke ejer en form for Major Appliance?

Major Appliance teknikere skal have de nødvendige færdigheder til succes servicere disse maskiner, såsom at lære at diagnosticere og fejlfinde. Studerende indskrevet i The Major Appliance Program på Bay State er ved at lære disse færdigheder ved at arbejde på den faktiske stykker udstyr i laboratoriet workshops. For næsten 30 år, har Bay statens "Hands-On" uddannelse arbejdet for tusindvis af studerende. Halvdelen af ​​de studerendes tid i skolen er i klasseværelset lære teorien om, hvordan apparaterne virker, og den anden halvdel er brugt i værkstederne vinder hands on erfaring.... [-]

USA Canton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

De mekaniske teknikker - VVS (tidligere VVS Techniques) program vil give dig en bred vifte af handelsrelaterede specifikke færdigheder, indføre dig til installation, vedl ... [+]

De mekaniske teknikker - VVS (tidligere VVS Techniques) program vil give dig en bred vifte af handelsrelaterede specifikke færdigheder, indføre dig til installation, vedligeholdelse og reparation af rørsystemer i bolig-, erhvervs- og industrielle miljøer, for at øge mulighederne for beskæftigelse.

Program Højdepunkter

I de to-semester Mekaniske teknikker - VVS-program, vil du lære at:

fortolke blueprints installere ventiler og fittings deltage og sikre rørsektioner og test rørsystemer udvikle kompetencer i udluftning, affald og afløbssystemer udforske samspillet af alternative energikilder med boligområder VVS-systemer

Efter programmet er afsluttet, vil du også have fået billetter til:... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Tulsa College of Business Administration

De Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den bedste køreplan for Business Excellence til rådighed i dag. ... [+]

De Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den bedste køreplan for Business Excellence til rådighed i dag. Der er tre versioner af de kriterier, der er rettet mod bestemte grupper: Erhverv, Uddannelse, og Healthcare. Kriterier platforme ser på disse grupper fra et systemteoretisk perspektiv at forstå performance i forvaltningen.

Virksomheder, der har modtaget Baldrige National Quality Award konsekvent har overgået S & P 500 med mindst 3 til 1. Kriterier giver en resultatorienteret målrettet ramme, som vil gavne enhver organisation, uanset om de forfølger tildelingen eller ej. Så hvor skal en virksomhed starte?

Denne fire-timers kursus vil give dig et overblik over, hvad det kræver, kriterier og meget mere. ... [-]

USA Tulsa Toledo
June 2019
Deltid
1 dag
på universitet
Læs mere på dansk
John Academy

Lad os se det, uden at der er et anstændigt VVS-system på plads, er der en hel masse ting, som vi aldrig ville kunne udnytte. Dette omfatter varmt brusebad, vandbaseret r ... [+]

Hvem er kurset for?Mennesker interesseret i at lære om VVS til generelle DIYProfessionals søger at udvide deres viden om VVS-systemerIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk