$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Chokolade og konfekture i Frankrig

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur t… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Executive kurser i Chokolade og konfekture i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet