$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Chokolade og konfekture Europa

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinen… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Executive kurser i Chokolade og konfekture Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Dette kursus er velegnet til dem, der ønsker at åbne en chokoladebutik og for dem, der ønsker at blive en professionel mester Chocolatier. Kurset indeholder undervisning i vin ... +

Dette kursus er velegnet til dem, der ønsker at åbne en chokoladebutik og for dem, der ønsker at blive en professionel mester Chocolatier. Kurset indeholder undervisning i vinduesskærmdesign, oprettelse af kunstneriske stykker til fremvisning samt nye chokoladeudsmykningsteknikker. -
Kursus
Fuldtid
4 måneder
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre ... +

Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre en træningsperiode hos udvalgte håndværkere. -
Kursus
Fuldtid
12 uger
Engelsk, Italiensk
på universitet