ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Canada, Saint Thomas

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Kurser i Canada, Saint Thomas. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Fanshawe verdensomspændende messe

Fanshawe College
Kursus
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 timer
Engelsk
Online

Vi er glade for at introducere Fanshawe's Worldwide Fair - en GRATIS serie af virtuelle uddannelsesmesser designet til at fremvise kollegiet plus vores programmer og studentse ...

Læs mere

Kommerciel licens pilot kursus

St.Thomas Flight Centre
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Uanset om du ønsker at flyve rusmiddel eller blive en Commercial Pilot, St. Thomas Flight Center er stor nok til at betjene dig og lille nok til at passe!

Læs mere

EAP - Engelsk til akademiske formål

Fanshawe College
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8&nbsp;-&nbsp;80 uger
Engelsk
på universitet
Online

Fanshawe's 10-niveau EAP-program er certificeret af Sprog Canada og opfylder sprogkravene for adgang til Western University, Fanshawe og mange andre Ontario-gymnasier. EAP-pro ...

Læs mere