ACADEMICCOURSES

Fjernundervisning Executive kursus i Canada, London

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

London by i Canada er meget foretrukket af både lokale og udenlandske studerende, der kommer her for at fremme deres uddannelse. Med byens hosting, nogle af de vigtigste læring institutter i regionen, såsom Fanshawe College og University of Western Ontario, virkelig denne kendsgerning afspejler, hvor uddannelse meget værdsat.

Fjernundervisning Kurser i Canada, London. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Kandidat, London, Fjernundervisning Filter

EAP - Engelsk til akademiske formål

Fanshawe College
Kursus
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8&nbsp;-&nbsp;80 uger
Engelsk
på universitet
Online

Fanshawe's 10-niveau EAP-program er certificeret af Sprog Canada og opfylder sprogkravene for adgang til Western University, Fanshawe og mange andre Ontario-gymnasier. EAP-pro ...

Læs mere

Fanshawe verdensomspændende messe

Fanshawe College
Kursus
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 timer
Engelsk
Online

Vi er glade for at introducere Fanshawe's Worldwide Fair - en GRATIS serie af virtuelle uddannelsesmesser designet til at fremvise kollegiet plus vores programmer og studentse ...

Læs mere