ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Byggetjenester

Hvis du er opsat på byggeri og byplanlægning, kan kurser i bygningsteknik være rigtigt for dig. Ved at kombinere teknik og design med snedkeri og byggeri, disse kurser giver interesserede studerende en konkurrencedygtig bygning og design kant i deres studier.

Så hvad er et kursus i bygning tjenester alligevel? Ikke at forveksle med CTS eller vedligeholdelse, kurser i bygningsteknik dækker emner som opmåling, bygningskonstruktioner, og materialestyring. Eleverne lærer at arbejde med arkitekter til at hjælpe design bygninger, kilde byggematerialer, og håndtere alle aspekter af byggeri og bygge ud fra bunden. Nogle fine kunst klasser såsom træbearbejdning og skulptur ofte falder ind under kategorien af ​​dette kursus emne.

Der er utallige fordele ved at tage kurser i bygningsteknik, især af dem er erhvervelsen af ​​en praktisk færdighed sæt, der kan sættes til at bruge i en række forskellige discipliner.Studerende, der tager mere avancerede kurser i bygning tjenester nyde godt af en høj beskæftigelsesegnethed sats.

Omkostninger i forbindelse med kurser i bygningsinstallationer varierer og kan sammenlignes med kurser i teknik. Tilføjet faktorer at overveje for disse kurser er omkostningerne ved bygge- eller byggematerialer og lærepladser.

Studerende, der tager kurser i bygningsinstallationer befinder sig bedre forberedt på dagens arbejdsmarked, uafhængigt af deres endelige grad. Jobs er rigeligt i branchen, både i USA og i udlandet, og de studerende, der går på at tjene en grad i denne disciplin nyde spændende karrierer, der kombinerer teknisk planlægning og design arbejde sammen med hands-on installation og problemløsning. Desuden studerende med grønt byggeri design og konstruktion kurser under deres bælte-en meget efterspurgt ekspertise-er meget ønskeligt at potentielle arbejdsgivere.

Der er mange muligheder for at tage bygning tjenester kurser både nationalt og internationalt. Mange kurser tilbydes også online, hvilket kan være ideel til bearbejdning af fagfolk, deltidsstuderende, eller studerende med familier. For at komme i gang med et kursus i bygningsteknik, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

6 Resultater i Byggetjenester Filter

Kursus: Global "Leading Practice" i bygningsindustrien

School of Sustainability
Kursus
Okt 2020
<
Fuldtid
<
4 uger
Engelsk
på universitet

Kurset defineres af både som en undersøgelse og intens undersøgelse af global ”førende praksis” i bygningsindustrien i videste forstand. Målet er at give evnen og potentialet ...

Læs mere

BPMR Best Practices i Vedligeholdelse

Leoron Professional Development Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
5 dage
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet til vedligeholdelses- og pålidelighedsfagfolk på alle niveauer. Kendte bedste praksisser vil blive forklaret, demonstreret og deltagerne vil arbejde i ...

Læs mere

Building Company Performance Til Baldrige Standards

University of Tulsa College of Business Administration
Kursus
<
Deltid
på universitet

De Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den bedste køreplan for Business Excellence til rådighed i dag.

Læs mere

Tidlig rehabilitering i bygningen

MADIN USAL
Kursus
<
Deltid
<
20 timer
Spansk
Online

Ekstraordinær Kursus: Principper for Rehabilitering i bygninger.

Læs mere

Kort kursus: 2-dages rigning kursus

Backstage Academy
Kursus
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 dage
Engelsk
på universitet

Dette kursus er en grundig teoretisk og praktisk kursus designet til folk i alle niveauer af erfaring. Det er leveret ved hjælp af en specialdesignet truss rig og en bred vift ...

Læs mere

Kort kursus i ledelse af midlertidige elektriske systemer

Backstage Academy
Kursus
Aug 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet til at give et overblik i forvaltningen af ​​midlertidige elektriske systemer til live events, baseret på BS 7909 regelsæt.

Læs mere