ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Brugskunst i Italien

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

 

En brugskunst Uddannelsen kan udbydes til mange forskellige fagområder. Den vigtigste egenskab er, at denne type program ikke er baseret på forskning. I stedet er det designet til at være faglig karakter.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Deltid Executive kurser i Brugskunst i Italien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Brugskunst, Italien Filter

Restaurering af papir

Palazzo Spinelli Group
Kursus
<
Fuldtid
<
3 år
Italiensk
på universitet

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer inden for sektoren for restaurering af papir. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

Læs mere

Accademia Riaci
Kursus
Okt 2020
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;12 uger
Engelsk
på universitet

Instruktører 2 uger 4 uger 6 uger 8 uger 12 uger

Læs mere

Grafisk Design Program

Florence Classical Arts Academy
Kursus
Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Russisk
på universitet

Programmet er beregnet til dem, der gerne vil designe deres erhverv og for dem, der sigter mod en vellykket karriere i et designstudio, reklame- eller branding agentur og forl ...

Læs mere