ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Brugskunst i Frankrig

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

 

Ordet ”anvendt” i ”Brugskunst grad” betyder, at det er faglig karakter. Efter at have afsluttet denne type program, er de studerende bevæbnet med de færdigheder, de behøver for at begynde en karriere uden behov for yderligere uddannelse.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Deltid Executive kurser i Brugskunst i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Brugskunst, Frankrig Filter

Introduktionskursus i anvendt kunst

LISAA Paris
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Fundamentet kursus i Brugskunst foregår over et år. Det giver den enkelte studerende at skabe solide tværfaglige kunstneriske baser der er fælles for alle erhverv i brugskunst ...

Læs mere

Manaa

ITECOM Art Design NICE
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Fonden Bane (Upgrade brugskunst) er et år: Det er et fundamentalt skift i retning af brugskunst og design studier.

Læs mere

Dekoration

ITECOM Art Design NICE
Kursus
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Fransk
på universitet

Designeren er den person, som du tager for at omstrukturere et rum eller sted at leve. Det skal være ved siden af ​​et åbent og kreativt sind. Dets opgave er at styrke identit ...

Læs mere