ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Boligindretning i Det Forenede Kongerige, London

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Interiør design passer visuelt kunstnerisk design med praktisk brug til at skabe attraktive og funktionelle indendørs rum. Feltet kan udnytte design og arkitektonisk knowhow sammen med kommunikation for at løse individuelle behov. Indretningsarkitekter kan findes i både private og virksomheder kapacitet.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid Executive kurser i Boligindretning i Det Forenede Kongerige, London. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

7 Resultater i Boligindretning, London Filter

Nybegynder kursus i VectorWorks

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus er for nybegyndere uden erfaring med VectorWorks. Dette 5 uger nybegynder kursus vil introducere dig til de bedste fremgangsmåder og tilgange til at arbejde i VectorWorks. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Mellemliggende VectorWorks

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette 5 ugers kursus er for elever, der ønsker at lære mere om 2D VectorWorks. Du skulle have gennemført Begynder kursus i VectorWorks, har teknisk tegning færdigheder og computerfærdigheder allerede på plads. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Avancerede VectorWorks til indretning

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 5 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette 5 ugers kursus er for elever, der ønsker at lære 3D VectorWorks. Du skal have afsluttet 2D Intermediate VectorWorks kursus. Hver 2,5 time session vil dække følgende:

Introduktion til indretning

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

For studerende med interesse i Interior Design, lære de grundlæggende elementer i, hvordan du: overskue et rum, vælge farver og materialer, lære teknisk og frihåndstegning, producere humør og prøve bestyrelser og forberede en portefølje af arbejde for indrejse i mere avancerede kurser.

Kursus i interiør design og dekoration

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI giver dig mulighed for at lære boligindretning og design bekvemt og hurtigt. Endnu vigtigere er, vil du lære alle de nødvendige færdigheder til at få succes på området, da vores kursus er udviklet med anerkendte fagfolk i branchen.

Kursus i Feng Shui Interiør Design - CPD

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid 60 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Skab harmoni og et tilflugtssted for lykke i dit hjem ved omhyggeligt at organisere værelser for at øge deres positive energi.

Kursus i Home Makeover - CPD akkrediteret

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Med viden i dette kursus kan du omdanne dit hjem til dit drømme miljø med meget mindre indsats end du måske tror. Til at begynde med vil dine Home Refresh og Remodeling kapitler tage dig gennem det grundlæggende i dekoration, renovering og enkle reparationer.