ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Boligindretning Sydamerika

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Interiør design passer visuelt kunstnerisk design med praktisk brug til at skabe attraktive og funktionelle indendørs rum. Feltet kan udnytte design og arkitektonisk knowhow sammen med kommunikation for at løse individuelle behov. Indretningsarkitekter kan findes i både private og virksomheder kapacitet.

Sydamerika er den fjerdestørste kontinent. Den er opdelt politisk i 12 uafhængige lande. Sydamerika er hjem for den majestætiske Andesbjergene og den mystiske Amazon-floden. Verden 's største regnskov, med millioner af arter af eksotiske dyr, er også fundet i Sydamerika.

Deltid Executive kurser i Boligindretning Sydamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Boligindretning, Sydamerika Filter

Saperfare kursus i indretningsdesign

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Kursus
Apr. 2020
<
Fuldtid
Portugisisk
Portuguese
på universitet

Indretningsdesign kan spille en afgørende rolle i nutidige byer. Derfor er det nødvendigt at reagere på den kontinuerlige funktionelle transformation af de konstruerede rum, u ...

Læs mere

Kurs i rum, materie og lys

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Kursus
Apr. 2021
<
Deltid
<
14 måneder
15 Mar 2021
Portugisisk
på universitet

Leder den studerende til design af rum, hvor samspillet mellem lys og materiale driver designprocessen og opbygningen af projektet. Lyset vil være det strukturelle element i r ...

Læs mere