ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Boligindretning i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Interiør design er afhængig af færdigheder findes i andre discipliner, herunder arkitektur, tekstiler, grafisk design, og kunst, til mode og producere en atmosfære, der beriger form og funktion. Eleverne arbejder for at generere interiører, der er visuelt og taktilt tiltalende samtidig med brug og opbevaring behov.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Boligindretning i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Boligindretning, Spanien Filter

CSP i farve

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Spanien, Barcelona
Kursus
16 Jan 2020
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
på universitet

CSP i farve

Læs mere

Brugerdefineret bolig og møbeldesignkursus

Insenia Design School Madrid
Spanien, Madrid-samfundet
Kursus
01 Jan 2020
<
Fuldtid
<
20 uger
Spansk
på universitet

Dette kursus er rettet mod alle slags mennesker, der er initieret eller ikke inden for interiørdesign eller dekoration. Vi lærer dig at møde interiørdesign i alle slags hjem o ...

Læs mere

Arkitektur og Interiør Design Kursus

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Spanien, Barcelona
Kursus
02 Oct 2020
<
Deltid
<
45 timer
Spansk
på universitet

Formålet med fagfolk, studerende og amatører: fotografering, arkitektur og indretning.

Læs mere

Kursus i design af kommercielle rum og restaurering

Insenia Design School Madrid
Spanien, Madrid-samfundet
Kursus
01 Oct 2020
<
Fuldtid
<
20 uger
Spansk
på universitet

Dette kursus er rettet mod alle slags mennesker, der er initieret eller ikke inden for områderne byggeri, arkitektur eller reformer, der er interesseret i at uddybe området in ...

Læs mere