Filter
Kursus
Spanien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Boligindretning i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Interiør design er afhængig af færdigheder findes i andre discipliner, herunder arkitektur, tekstiler, grafisk design, og kunst, til mode og producere en atmosfære, der beriger form og funktion. Eleverne arbejder for at generere interiører, der er visuelt og taktilt tiltalende samtidig med brug og opbevaring behov.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Boligindretning i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

3 Resultater i Boligindretning, Spanien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Formålet med fagfolk, studerende og amatører: fotografering, arkitektur og indretning. ... [+]

Henvender sig til:

Professionelle, studerende og amatører: fotografering, arkitektur og indretning.

mål:

Lær at registrere og forklare det arkitektoniske rum fra fotografiet.

Kunne lave en professionel fotografisk kommission for arkitektur eller indretning.

indhold:Hvad er arkitektonisk fotografering og hvad er dens applikationer.Kendskab og praksis af det store formatkamera: perspektivstyring.Brug af store formatkameraer i små grupper.Tilpasning af det store formatkamera til det sædvanlige materiale af eleverne (kamera og computer).Benyt udendørs og indendørs lysforhold.Kendskab til specifikke digitale teknikker. Øvelser i digitalt laboratorium.Arkitektur som et emne for kunstnerisk fotografering. Grænser for arkitektonisk fotografering.Konference-workshop med Ricardo Devesa, læge arkitekt, redaktør og professor.praksis:... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
45 timer
på universitet
Læs mere på dansk
MADIN USAL

Særlige kursus: Principper for Boligindretning On-Line. ... [+]

Ekstraordinær kursus:

Principper for Boligindretning on-line.

Tilpasset tidspunkt og varighed. Varighed: 20 timer. 2 point. Omkostninger: 90 € almindelig registrering. 60 € universitetsstuderende.

Certifikat: Hver anden måned et officielt eksamensbevis udstedt af universitetet i Salamanca vil blive udstedt.

Det er åbent for alle slags mennesker er selvfølgelig ingen forudsætninger ikke påkrævet. Med optagelse på den ekstraordinære kurset vil du være i stand til at få adgang til Studium platformen vil blive informeret, såsnart tilmeldt så tilgængelige som download og upload emner øvelser. Særlige kursus om de grundlæggende principper for Boligindretning hver dag vil være hængende videoer af hver af de emner. Efter flere emner en øvelse, der vil blive gennemført og klatre til den digitale platform Studium Universitet, for at sikre, at spørgsmål forstås blive foreslået. Endelig vil det give hver elev et bevis for deltagelse. At være et online kursus dage og tidspunkter er fleksible uddannelse, vil hver elev tilpasse det til dine behov.... [-]

Spanien Salamanca
September 2020
Spansk
Deltid
20 timer
Online
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

CSP i farve ... [+]

DETTE PROGRAM ER TAGET PÅ DANSK

CSP i farve

Der er masser af designrelaterede sektorer, der kræver specialister, der kommenterer farver og teksturer: bilindustrien, indretning, arkitektur, sportsudstyr, møbler ... Et øje for tendenser og et solidt kendskab til de forskellige naturlige og syntetiske pigmenter, brandstrategier, Materialer og farve symbologi er en markant bonus for designere.

Kursets generelle målAt aktivere den studerendes farvebetegnelse.At udforske de universelle systemer, der definerer og organiserer farve.At erhverve individuelle metoder til oprettelse af intervaller.At registrere kreative muligheder ud fra et kromatisk synspunkt.At forudse sæsonmæssige farver og tendenser.At lære om nye materialer og de farvepaller, der fungerer bedst.Metode... [-]
Spanien Barcelona
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk