Deltid Kurser: Biovidenskab i Mexico

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret. I forhold til studiet af biologiske & biovidenskab, kan eleverne fokusere på et aspekt af naturvidenskab… Læs mere

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

I forhold til studiet af biologiske & biovidenskab, kan eleverne fokusere på et aspekt af naturvidenskab eller studere, hvordan de arbejder sammen, såsom miljø og menneskers sundhed eller biologi og geologi.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Deltid Executive kurser i Biovidenskab i Mexico. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Zapopan, Mexico

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet.

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
48 timer
Spansk
på universitet