ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Executive kurser i Biovidenskab

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Når man studerer biologiske & biovidenskab, lærer eleverne forskellige karakteristika af naturvidenskab. Afhængigt af fokusområde, kan eleverne studere den menneskelige krop, plantebiologi, eller dyr videnskab for at hjælpe med virkelige verdens problemer.

Deltid Søg efter kurser i Biovidenskab. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

8 Resultater i Biovidenskab Filter

Haven design kursus

Distance Learning Centre
Online Deltid 120 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

The Garden Design - Level 3 Course kan hjælpe eleverne til at lære principperne for design i havebrug, og få et indgående kendskab og erfaring med at bruge planter og haven funktioner. Dette hjem undersøgelse kursus er designet i let at følge enheder, med sæt øvelser og opgaver undervejs for at sikre, at du forstår de områder.

IGCSE kombineret videnskab kursus

UK Open College
Online Deltid 300 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Den internationale GCSE i Science (Double Award) har til formål at give en systematisk krop af videnskabelig viden og fakta, og en forståelse af videnskabelige begreber, principper, temaer og mønstre.

Kursus i gartneri

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

En karriere i gartneri er perfekt til personer, der elsker havearbejde, elsker at arbejde udendørs, og ønsker at sætte deres ledelse, design, planlægning, videnskab og tekniske færdigheder til god brug. Hos ICI, vi præsentere dig en omfattende gartneri kursus, der forlener dig med nødvendige færdigheder til at få succes på dette område.

Kursus i blomster design

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI lader din karriere blomstrer bogstaveligt og billedligt med vores blomster design kursus. For at holde trit med industriens standarder, er vores kursus specielt udviklet af erfarne blomsterhandlere. Vi er dedikerede i at give dig kvalitet blomster uddannelse for at udvide din viden og finpudse dine færdigheder inden for området.

Kursus i Pet Førstehjælp

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid 60 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Hold roen og i kontrol, når dyr har ulykker. Fra udskårne poter til hjertestop, lær førstehjælps metoder til at lette smerten - og redd liv!

Kursus i landbrugsadministration

Fundación Universitaria Popayán - Univida
Online Fuldtid Deltid 9 semestre Åben tilmelding Colombia Popayán + 1 mere

I træningsprocessen for lederen af landbrugsselskaber fremmes ved udvikling og styrkelse af færdigheder, der giver ham mulighed for at komme ind og give løsninger på komplekse problemer, fremme teamwork, fleksibilitet, tænkning og kritisk holdning samt udvikling af mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.

Seminar i Agronomi ikke Agronomer

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
på universitet Fuldtid Deltid 48 timer Kontakt skolen Mexico Zapopan + 1 mere

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet.

Online kursus: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Åben tilmelding Danmark København + 1 mere

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.