Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Biovidenskab

Kursusstudier giver den voksne elev et nærmere kig på en bred vifte af emner uden de begrænsninger, der er forbundet med at forfølge en formel grad. Afhængig af varighed mellem månedlige eller årlige forventninger kan high school kandidater finde en stringent lærerfaring, der støtter deres interesser.

Hvad er et kursus i biovidenskab? Et kursus i biovidenskab dækker normalt begreber, der beskæftiger sig med organismer og levende økosystemer. Generelle studier kan omfatte landbrug, skovbrug, fiskeri, biokemi, økologi og etymologi. Inden for disse kategorier kan eleverne blive nedsænket i studier af biologi og kemi, der beskæftiger sig med ernæring, sundhedspleje, kemisk og molekylær binding, cellulære processer, genetik og livssystemer. Bæredygtigheden af ​​fødevarer og landbrug med naturressourcer kan også dækkes.

Studerende med baggrund i biovidenskab udvikler holdkundskaber i organisation og ledelse. De er ofte multitaskere, der er i stand til at gennemgå data, analysere styrker og svagheder og tilbyde bæredygtige løsninger. De er detaljerede og fokuserer på strømlining af processer for at maksimere afkastet. Disse er ekstraordinære beskæftigelsesevner, der overskrider biovidenskabens rige.

Naturen af ​​studiet af biovidenskaben lytter sig godt til online institutionelle programmer, der giver en overkommelig og tilgængelig mulighed. Det er svært at sammenligne programudgifter mellem individuelle institutioner og leveringsmodus på grund af målrettet fokus selvfølgelig design krav. Derfor er det bedst at tjekke med din foretrukne institution for de nuværende omkostninger ved deltagelse.

Talrige beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige for studerende, der forfølger livsvidenskab. Arbejdsmuligheder omfatter biomedicinsk videnskabsmand, biokemiker, klinisk forskningsassistent og industriel farmaceuter. Klinisk patologi er en anden mulighed med en biologi eller kemi fokus, men der er crossover med yderligere områder. At arbejde som pædagog, der taler for miljøændringer som nonprofitadministrator eller ressourcepolitikekspert og fungerer som konsulent for virksomheder eller offentlige enheder, er også muligheder.

Lærere er i stand til at forstå begreberne livsvidenskabelige emner med et globalt perspektiv enten gennem fjernundervisning eller en lokal institution. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

24 Resultater i Biovidenskab

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bliv certificeret specialist, praksis i de bedste virksomheder og arbejde på, hvad du kan lide ... [+]

Beskrivelse af Zoo Animal Caregiver kursus i Madrid

Få erhverv kan tilbyde folk så mange kompensationer som de relaterede til vilde dyr.

Denne dyrepleje dyrepleje kursus (face-to-face, i Madrid) følger BOE's specifikationer for denne uddannelse. Vores elever er kendt af de største virksomheder i sektoren, som beder dem om praktikophold (og i mange tilfælde til ansættelse).

I slutningen vil du have titlen på dyrlæger i zoologiske have, og de tilsvarende certifikater. Du har ret til 160 timers praktikophold i virksomheder i sektoren, med reelle chancer for at få et job.

Hvis du foretrækker, er dette kursus også undervist online.

Hvad skal jeg lære?

Med dette kursus vil du kende pleje og håndtering af de dyr, der normalt findes i zoologiske haver. Du vil lære af vedligeholdelse og hygiejne af faciliteter og dyr for at sikre deres velbefindende, til forberedelsen af deres kostvaner, overvågning af deres adfærd eller kontrol af afkom, samt bistand til biologer, zoologer, etologer og bevarere. de arbejder i zoologiske haver.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
på universitet
Online
Læs mere på dansk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bliv certificeret specialist, praksis i de bedste virksomheder og arbejde på, hvad du kan lide ... [+]

Beskrivelse af hestevognskurset i Madrid

Denne hestepleje (ansigt til ansigt, i Madrid) følger BOE's specifikationer for denne træning. Vores elever er kendt af de største virksomheder i sektoren, som beder dem om praktikophold (og i mange tilfælde til ansættelse). I slutningen vil du have hestekarakterbeviset og de tilsvarende certifikater.

Du har ret til 160 timers praktikophold i virksomheder i sektoren, med reelle chancer for at få et job.

Flere og flere mennesker lærer at køre for fornøjelse, købe heste eller danne studs. Manglen på specialiserede fagfolk inden for pleje af heste og vedligeholdelse af faciliteter bliver mere tydelig hver dag, så fagfolk er påkrævet på dette område.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Kinsale College

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale ... [+]

Bæredygtig Havebrug / Permakultur

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale har en stærk tradition for mad og landbrug, samt giver et nær-idyllisk miljø for at udforske økologi og det naturlige miljø. Kurset er en blanding af klasseværelsesbaserede samtaler, praktiske aktiviteter, besøg på stedet, masterklasser fra en række besøgende specialister og gruppeprojektarbejde.

Om kurset

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale har en stærk tradition for mad og landbrug, samt giver et nær-idyllisk miljø for at udforske økologi og det naturlige miljø. Kurset er en blanding af klasseværelsesbaserede samtaler, praktiske aktiviteter, besøg på stedet, masterklasser fra en række besøgende specialister og gruppeprojektarbejde. De praktiske aspekter af kurset er:... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Uddannelsen til diætetisk madlavning CCI er en anden måde for kokke, fagfolk inden for hjemkundskab og ernæring, og også for laterale deltagere med erhvervserfaring, for ... [+]

Undersøgelse

Den ekstra kvalifikation for diætetisk madlavning er og vil ikke længere være begrænset til hospitaler eller plejehjem, men nu også i virksomhedernes catering og restaurant-området med henblik på at øge fødevarer intolerans, allergi og sygdom særpriser et simpelt must.

Perspektiven

Uddannelsen til diætetisk madlavning CCI er en anden måde for kokke, fagfolk inden for hjemkundskab og ernæring, og også for laterale deltagere med erhvervserfaring, for at øge din tiltrækningskraft på arbejdsmarkedet.

kost kokke

Køkken manager i plejehjem, hospitaler Køkken manager i virksomhedskantiner, cafeterier Leder af diætetik i hotel- og restaurationsbranchen virksomheder løftet ... [-]
Tyskland Germany Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Distance Learning Centre

The Garden Design - Level 3 Course kan hjælpe eleverne til at lære principperne for design i havebrug, og få et indgående kendskab og erfaring med at bruge planter og hav ... [+]

The Garden Design - Level 3 Course kan hjælpe eleverne til at lære principperne for design i havebrug, og få et indgående kendskab og erfaring med at bruge planter og haven funktioner.

Dette hjem undersøgelse kursus er designet i let at følge enheder, med sæt øvelser og opgaver undervejs for at sikre, at du forstår de områder.

Studerende vil have adgang til en erfaren personlig vejleder via e-mail, der er uddannet i Botany (BSC Hons).

Kurset dækker følgende enheder:

Rejseholdet - Have Design & du Enhed To - Hvad Good Design Opnår Enhed Tre - Start til Design Unit Fire - Vigtigheden af ​​Jordbunden & steder Unit Five - Start Fast Design Arbejde Enhed Six - Planlægning Enhed Seven - Designing for Interest Enhed Otte - Vand i haven Enhed Nine - Børn & kæledyr Enhed Ti - Havearbejde for handicappede brugere, ældre og Have Sikkerhed Enhed Eleven - Vedligeholdelse & Maintenance Enhed Twelve - Strukturer i haven Enhed Thirteen - Marketing din Have Design Business Enhed Fjorten - tricks af handelen ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
120 timer
Online
Læs mere på dansk
UK Open College

Den internationale GCSE i Science (Double Award) har til formål at give en systematisk krop af videnskabelig viden og fakta, og en forståelse af videnskabelige begreber, ... [+]

Den internationale GCSE i Science (Double Award) har til formål at give en systematisk krop af videnskabelig viden og fakta, og en forståelse af videnskabelige begreber, principper, temaer og mønstre. Eksperimentelle færdigheder baseret på korrekt og sikker laboratorieteknikker udvikles, samt elevernes evne til at danne hypoteser og design eksperimenter for at teste dem. Dette enstrengede kvalifikation vurderes via tre papirer - en hver fra kemi, biologi og fysik. Studerende tildeles to International GCSE kvaliteter fra A * til G.

Kvalifikation: IGCSE Kombineret Science (Double Award) Akkrediteret: Ja QCF Anerkendt: Ja Tildeling Krop: Edexcel Start Dato: Anytime - Vi tilmelder 365 dage om året Varighed: Fleksibel - Ca. 300 timer - 12 Months Max Support kursets formål Give en systematisk krop af videnskabelig viden og fakta, og en forståelse af videnskabelige begreber, principper, temaer og mønstre Yderligere elevernes forståelse af den praktiske karakter af videnskab, udvikle eksperimentelle færdigheder baseret på korrekt og sikker laboratorieteknikker Udvikle en vurdering af betydningen af ​​præcise eksperimentelt arbejde til den videnskabelige metode og rapportering Udvikle elevernes evne til at danne hypoteser og design eksperimenter for at teste dem Sustain og udvikle en nydelse af, og interesse i, den videnskabelige verden Fremme en forståelse af betydningen af ​​videnskab i bredere personlige, sociale, miljømæssige, økonomiske og teknologiske sammenhænge, ​​med en overvejelse af etiske spørgsmål Pensum ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
300 timer
Online
Læs mere på dansk
Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design banebrydende haven design uddannelse i Storbritannien, der giver kurser, der fokuserede på haven design til hjemmet. Dette er fortsat vores ... [+]

Kurser i Garden Design

Den Inchbald School of Design banebrydende haven design uddannelse i Storbritannien, der giver kurser, der fokuserede på haven design til hjemmet. Dette er fortsat vores speciale, men vi har udvidet og forfinet vores have design kurser for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter professionalisme.

Haven designskole opretholder stærke forbindelser med havedesign profession gør det muligt at placere studerende med etablerede designere. Vi fortsætter med at stolthed os på succesen af ​​vores studerende på markedet. Frontløbere i verden af ​​haven design omfatter Inchbald havedesign kandidater.

Vores Have Design Kurser

Den omfattende etårige kursus for Diplom i Garden Design forbereder eleverne til at komme ind i haven design erhverv. Gennem en række praktiske design projekter, understøttet af en forståelse af haven design principper og begreber, de studerende udvikle færdigheder i haven design, design analyse, plantning design, hårde landskabspleje og byggeri, tegning og præsentation.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
COQUIS

Lær kunsten enogastronomy, vende deres lidenskab til et erhverv, engagere sig i verden af ​​madlavning erhverve al den dybdegående ekspertise, gennem en række leddelte og ... [+]

Lær kunsten enogastronomy, vende deres lidenskab til et erhverv, engagere sig i verden af ​​madlavning erhverve al den dybdegående ekspertise, gennem en række leddelte og kvalificerede undersøgelser, opdelt i teori og praksis lektioner: køkkenet professionelt kursus coquis underviser de grundlæggende færdigheder, der kan forfølge en professionel kok fra jorden op, og derefter begynde at arbejde karriere i restaurationsbranchen.

modtagere

Cookery Course Professional Night er for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring og har lyst til at lære det grundlæggende i køkkenet for at straks gå ind i en professionel kontekst, med et kvalifikationsniveau anerkendt af branchen.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
27 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Lurleen B Wallace Community College

The Forest Technology program tog de studerende til stillingen som skov tekniker. Teknikeren er en medarbejder, der arbejder under ledelse af en professionel (BS grad) sk ... [+]

Forest Technology

The Forest Technology program tog de studerende til stillingen som skov tekniker. Teknikeren er en medarbejder, der arbejder under ledelse af en professionel (BS grad) skovrider og vil påtage feltarbejdet, som er nødvendig for at styre skoven. En karriere som en skov tekniker indebærer en række udfordrende jobs, herunder træ opgørelse, indkøb, vedligeholdelse af skovveje, skovforvaltning, skovbevoksning forbedring, brand og skadedyrsbekæmpelse, jord og vand bevarelse, vildtforvaltning, høst planlægning, skovhugst, kartografi, og landmåling. Teknikere arbejder udenfor i al slags vejr og er nødt til at gøre nogle kontorarbejde.

Som de fleste erhverv, skovbrug er en højteknologisk felt med bærbare dataindsamlere, geografiske informationssystemer (GIS), edb-analyse af høst strategier og beslutningsprocesser modeller for skovforvaltning.... [-]

USA Andalusia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

Forestry Tekniker karriere vil appellere til dig, hvis du er lidenskabelig omkring udendørs, og bekymret for ansvarlig forvaltning af skovressourcerne. ... [+]

Forestry Tekniker karriere vil appellere til dig, hvis du er lidenskabelig omkring udendørs, og bekymret for ansvarlig forvaltning af skovressourcerne.

Program Højdepunkter

Som skovbrug tekniker, kan du være en del af en fast sammentømret fællesskab af mænd og kvinder over hele landet, der gør en forskel i vores miljø. Fleming akademiets Skovbrug program er den største i Canada. I denne to-årigt program, vil du opnå kompetencer til at arbejde effektivt i forvaltning af naturressourcer - læring traditionelle skovbrug færdigheder som som omslutter og træ identifikation, plus hvordan man arbejder med ArcMap, GPS og andre high tech-software.

I en ideel kombination af teori og tekniske hands-on erfaringer, dine studier i klasseværelset vil blive suppleret med en lang række field udflugter. Du vil deltage i skovbrug programmets unikke felt lejr erfaring i Mattawa på Samuel de Champlain Park. Derudover kan du øge dine legitimationsoplysninger (og karriere parathed og alsidighed) ved at tage certificeringskurser såsom skov brandslukning, førstehjælp og hjertemassage, træ mærkning og cutter certificering (på et beskedent ekstra omkostninger). ... [-]
Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

The Fish and Wildlife Tekniker program kan føre dig ind i en spændende karriere, der kombinerer din kærlighed til udendørs og stor interesse i fisk og dyreliv, med en for ... [+]

The Fish and Wildlife Tekniker program kan føre dig ind i en spændende karriere, der kombinerer din kærlighed til udendørs og stor interesse i fisk og dyreliv, med en forpligtelse til ansvarlig forvaltning af ressourcerne.

Program Højdepunkter Udover dine klasseværelse sessioner lære teori og færdigheder, der er nødvendige for hands-on arbejde, vil du tilbringe en betydelig mængde tid i fisk og dyreliv laboratoriearbejde, og deltage i en lang række udflugter i området. I 3. semester, vil du deltage i en uges fiskeriområdet lejren, hvor du vil arbejde i små både, håndtering bundgarn og levende fisk. Under feltet udflugter vil du øve fiskeriforvaltningsorganisationer færdigheder og lære om de er involveret i udformningen og gennemførelsen af ​​feltprojekter, herunder vade i strømmende vand, mens iført en rygsæk logistik. Du vil også være at bruge megen tid på de vilde læring plante, fugl og pattedyr identifikation færdigheder, telemåling såsom sporing dyr over ujævnt terræn, og gennemførelse af dyreliv observationer under alle vejrforhold, herunder regn, dyb sne, og ekstreme temperaturer. Hvorfor vælge Fleming Vores program er den eneste i Ontario akkrediteret af nordamerikanske Wildlife Technology Association (NAWTA). Fleming er en af ​​kun to skoler i provinsen tilbyder en fiske- og dyreliv program, og den eneste, beliggende i det sydlige Ontario. Den omfattende, udfordrende uddannelse, du vil modtage i dette program, lettes ved fakultet med erfaring på området, sikrer, at du opnår de godt afrundede, relevante kompetencer arbejdsgiverne søger. Fælles First Semester ... [-]
Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

Akvakultur indebærer en række aktiviteter, relateret primært til landbrug marine og ferskvands fisk og skaldyr. Lakseindustrien tegner sig for størstedelen af ​​akvakultu ... [+]

Akvakultur indebærer en række aktiviteter, relateret primært til landbrug marine og ferskvands fisk og skaldyr. Lakseindustrien tegner sig for størstedelen af ​​akvakultur operationer i Canada.

Program Højdepunkter

Denne komprimerede, et-årigt program er den eneste Aquaculture programmet tilbydes som en Post-Graduate Certificate i Ontario. Fødevarer akvakultur operationer omfatter en lang række forskellige arter og dyrkningsteknikker. Ud over fødevareproduktion, akvakultur omfatter produktion af fisk til bevarelse, og produktion til pynt arter. Den globale efterspørgsel efter akvakulturprodukter er stigende, sammen med krav om forvaltning, bæredygtighed og fødevaresikkerhed og sikkerhed. Dette unikke program kombinerer:... [-]

Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Brasilien er en af ​​de største korn og kød producerende lande i verden. Således discipliner tilbydes sigte på at engagere de studerende i flere aspekter i forbindelse me ... [+]

Brasilien er en af ​​de største korn og kød producerende lande i verden. Således discipliner tilbydes sigte på at engagere de studerende i flere aspekter i forbindelse med bæredygtig landbrugsproduktion og animalsk produktion i troperne. Studerende vil også få mulighed for at studere i forskellige UNESP campusser, og derfor få viden om forskellige produktionsprocesser og forskning tilgange i jordbrugsvidenskab i Brasilien.

Kurser: - Bionedbrydelige Belægninger og tilsætningsstoffer til levnedsmidler - Biodiversitet og Skønhed og Utility of Natural Products - Biodiversitet i kystområderne - Biodiversitet af svampe - Breeding Selvbestøvende Arter - Økofysiologi bioenergiafgrøder - Udviklingen af ​​plantepatogener i Landbrug - Larviculture af tropiske fisk - Måling Bæredygtighed i Jordbrugssystemer - Metoder til at optimere brugen af ​​pesticidudbringningsudstyr - Professionel udvikling og videnskabelig Etik - Seed Biologi og Fysiologi - Stress og immunitet - Teknikker i Ruminant Nutrition Research - Emner om Landbrug og Udvikling - Forståelse Gener Genetik og Genomics : Ny Windows Åbnede i Jordbrugsvidenskab... [-]

Brasilien São Paulo
Kontakt skolen
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
International Career Institute

En karriere i gartneri er perfekt til personer, der elsker havearbejde, elsker at arbejde udendørs, og ønsker at sætte deres ledelse, design, planlægning, videnskab og te ... [+]

A karriere i gartneri er perfekt til personer, der elsker havearbejde, elsker at arbejde udendørs, og ønsker at sætte deres ledelse, design, planlægning, videnskab og tekniske færdigheder til god brug. Hos ICI, vi præsentere dig en omfattende gartneri kursus, der forlener dig med nødvendige færdigheder til at få succes på dette område.

Kursusoversigt Plant Formering Plant Protection Landscaping & Garden Design Afgrøder vinavl Cut Flower Voksende Horticultural Teknologi Økologisk plantedyrkning permakultur blomsterdyrkning Grunde Management Turf Nature Park Management Frugtavling Karriereudsigter

ICI gartneri kandidater kan nyde et bredt udvalg af muligheder i mange områder af marken, herunder:... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
International Career Institute

ICI lader din karriere blomstrer bogstaveligt og billedligt med vores blomster design kursus. For at holde trit med industriens standarder, er vores kursus specielt udvik ... [+]

ICI lader din karriere blomstrer bogstaveligt og billedligt med vores blomster design kursus. For at holde trit med industriens standarder, er vores kursus specielt udviklet af erfarne blomsterhandlere. Vi er dedikerede i at give dig kvalitet blomster uddannelse for at udvide din viden og finpudse dine færdigheder inden for området.

Kursusoversigt Indledning Oprettelse blomsterarrangementer Kom Hired Start din egen blomsterbutik Kom og holde Kunder Karriereudsigter

Vores blomster kursus kandidater tilbringe hver arbejdsdag lysere folks liv med deres kreativitet i at arrangere blomster. Derudover får de til at tjene ekstremt godt i denne spændende job. Uanset om det er at få ansat i en etableret blomsterbutik eller åbne din egen blomsterhandler forretning for mere frihed og økonomiske gevinster, kan ICI hjælpe dig med at opnå det.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk