close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Bioinformatik

Efter gymnasiet vælger mange studerende at fremme deres vidensbase ved at tage selvstændige kurser. Fra et par korte uger til flere måneder eller et år giver disse kurser et miljø for fokuseret undersøgelse af et bestemt emne af valg. Studerende, der ikke har kendskab til emnet, kan spørge: "Hvad er kurser i bioinformatik?" Bioinformatik er studiet og anvendelsen af ​​informationstekn… Læs mere

Efter gymnasiet vælger mange studerende at fremme deres vidensbase ved at tage selvstændige kurser. Fra et par korte uger til flere måneder eller et år giver disse kurser et miljø for fokuseret undersøgelse af et bestemt emne af valg.

Studerende, der ikke har kendskab til emnet, kan spørge: "Hvad er kurser i bioinformatik?" Bioinformatik er studiet og anvendelsen af ​​informationsteknologi mod biologi og biokemi. Kurser inden for dette område dækker emner som statistik, matematisk modellering, programmering og informationsteori som anvendt til at studere molekylærbiologi, genomforskning, evolutionærbiologi og andre discipliner, der involverer tung kurering og analyse af data.

Studerende, der tager kurser i bioinformatik udvikler sig flydende med anvendt matematik og datalogi, nyttige i forbindelse med biologi og andre tekniske felter. De styrker også deres evner inden for forskning, dataanalyse og teknisk skrivning.

De programmer, der er tilgængelige for kurser inden for bioinformatik, varierer fra en skole til en anden, især i omkostninger til registrering og undervisning. Studerende skal konsultere en skoles websted eller kontakte adgangskontoret for at lære mere.

Efterfølgende kurser i bioinformatik og de relevante grader, kan kandidater flytte på karriere som bioinformatikere inden for forskellige områder af biologi. Computeringeniører opfordres til at designe software eller computinginfrastruktur, der er afgørende for forskning og testning. Medicinske fagfolk som læger eller genetikrådgivere anvender bioinformatik til at træffe velinformerede beslutninger i diagnose og behandling. På forskningsniveau bruger specialister som farmaceutiske forskere og genetikere massive databaser og uddybede simuleringer til at udvikle nye lægemidler eller studere årsager til sygdomme.

Kurser i bioinformatik er tilgængelige via forskellige skoler over hele verden. Online læringsprogrammer er i mange tilfælde tilgængelige, så de studerende i fjerntliggende områder eller med travle tidsplaner får mulighed for at indtaste dette felt også. For yderligere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Aquincum Institute of Technology
Budapest, Ungarn

Aquincum Institute of Technology tilbyder grundlæggende kurser som Data Mining og Structure and Dynamics of Complex Networks. Studerende lærer om, hvordan man anvender disse t ... +

Aquincum Institute of Technology tilbyder grundlæggende kurser som Data Mining og Structure and Dynamics of Complex Networks. Studerende lærer om, hvordan man anvender disse teorier til den komplekse opgave at afkode det menneskelige genom og bliver fortrolige med it-udfordringerne inden for beregningsbiologi og personlig medicin. -
Kursus
Engelsk