ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Belysningsdesign i Spanien

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Studerende, der er interesseret i at lære at bruge lys til at føje til æstetikken i et bestemt rum, kan overveje området lysdesign. Mange programmer kombinerer teori og praksis for at give eleverne en bred forståelse af, hvordan lys interagerer med forskellige miljøer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Executive kurser i Belysningsdesign i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Belysningsdesign, Spanien Filter

Belysning tekniker kursus

CPA Online
Online Fuldtid Deltid 300 timer September 2020 Spanien Zaragoza + 1 mere

Belysningen i en live performance er afgørende for maksimal effekt på publikum. I løbet af belysning tilbyder vi i CPA Online, giver vi den nødvendige uddannelse til at kunne vælge den mest hensigtsmæssige for hver enkelt produktion belysning og i forskellige medier ...

CSP i Smart Lighting

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
på universitet Deltid 3 måneder April 2020 Spanien Barcelona

Smart Lighting-uddannelsen lærer eleverne at erhverve en generel vision om de nyeste lysinnovationer og at kende de tilgængelige smarte og digitale belysningssystemer. I dette kursus ønsker vi at fokusere på en bredere betydning af dette begreb, der er beregnet som omhyggelig brug af teknologi, der fremmer komfort, bekvemmelighed, brugervenlighed, jordvenlig og menneskelig centreret belysning design, samtidig med at inspirerende kreative og informerede lysløsninger for folk.

CSP i belysning for detail- og kommercielle rum

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
på universitet Deltid 3 måneder Januar 2020 Spanien Barcelona

Studieprogrammet Belysning til Retail og Commercial Spaces lærer, hvordan man bruger lys som et kraftfuldt værktøj til design og udtryk i kommercielle rum, en stadig mere konkurrencedygtig og skiftende sektor. Kunstig belysningsteknologi er i dag i konstant udvikling, der kræver specifik viden og ekspertise for fuldt ud at beherske sit potentiale.