ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Belysningsdesign i Spanien

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Studerende, der er interesseret i at lære at bruge lys til at føje til æstetikken i et bestemt rum, kan overveje området lysdesign. Mange programmer kombinerer teori og praksis for at give eleverne en bred forståelse af, hvordan lys interagerer med forskellige miljøer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Executive kurser i Belysningsdesign i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Belysningsdesign, Spanien Filter

CSP i Smart Lighting

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kursus
27 Apr. 2020
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
på universitet

CSP (Continuing Study Program) i Smart Lighting giver et omfattende overblik over de nyeste innovationer inden for belysning og intelligente og digitale belysningssystemer.

Læs mere

Postgraduat grad i interiør lysdesign

Bau Design College of Barcelona
Kursus
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Belysning er et redskab for den indretningsarkitekt, der er uundværlig for definitionen af ​​projektets mål og for at give karakter til rummet. Denne disciplin er ofte relater ...

Læs mere