$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Bagning i Kroatien

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. Kulinariske studerende, der ønsker at specialisere sig i bagværk, herunder kager, kager, tærter, tærter og brød, bør overveje et bagningspro… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Kulinariske studerende, der ønsker at specialisere sig i bagværk, herunder kager, kager, tærter, tærter og brød, bør overveje et bagningsprogram. De kan lære teknikker, der kan forberede dem til en karriere som bager eller konditor.

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

Executive kurser i Bagning i Kroatien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Kroatien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatien

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. ... +

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. Små klassestørrelser giver vores erfarne professor-kokke mulighed for at give studerende masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden på at få praktisk praktisk oplevelse i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og velsmagende kager samt basale italienske og franske kager. Derudover introduceres de studerende til vinparring og forretningsadministration, og de kan vælge at tage en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk, Italiensk
17 Okt 2022
26 Aug 2022
på universitet