close

Filtre

Se resultater

Deltid Kurser: Bagning Europa

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader. Et program eller kursus… Læs mere

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed for studerende, der er lidenskabelige med kager, desserter og brød eller bare ønsker at lære mere om bagning og videnskaben bagved. Det kan omfatte forskellige teknikker samt fødevaresikkerhed og køkkenforvaltningskurser.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Deltid Executive kurser i Bagning Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatien

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. ... +

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. Små klassestørrelser giver vores erfarne professor-kokke mulighed for at give studerende masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden på at få praktisk praktisk oplevelse i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og velsmagende kager samt basale italienske og franske kager. Derudover introduceres de studerende til vinparring og forretningsadministration, og de kan vælge at tage en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk, Italiensk
06 Jul 2021
28 Maj 2021
på universitet
 
Harley Oxford
London, Det Forenede Kongerige

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level ... +

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level 3-diplom give dig den indsigt, færdigheder og viden, du har brug for for at trives i denne karriere. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
15 timer
Engelsk
Online
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre ... +

Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre en træningsperiode hos udvalgte håndværkere. -
Kursus
Fuldtid
12 uger
Engelsk, Italiensk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggen ... +

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i French Pastry Arts. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Cookery School at Little Portland Street
London, Det Forenede Kongerige

Dette hands-on Kurset er baseret på færdigheder, der jævnligt anmodet af studerende og lærer dig ekspert teknikker, sammen med et væld af tips og tricks til at forbedre færdig ... +

Dette hands-on Kurset er baseret på færdigheder, der jævnligt anmodet af studerende og lærer dig ekspert teknikker, sammen med et væld af tips og tricks til at forbedre færdigheder af selv de mest garvede kok. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 
Ferrieres Paris
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Målrettet til studerende og fagfolk, der omskoles, finder dette fuldtidsuddannelse sted over 6 måneder og omfatter en 2-måneders praktikplads i Ferrières økosystem, som består ... +

Målrettet til studerende og fagfolk, der omskoles, finder dette fuldtidsuddannelse sted over 6 måneder og omfatter en 2-måneders praktikplads i Ferrières økosystem, som består af 4 restauranter, et hotel, en cateringafdeling og receptionslokaler . -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk, Fransk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

ICIF har oprettet den italienske bageri i samarbejde med den professionelle, der vil udføre kursusundervisningen, kokken, bageren og konditoren Davide Damiano, gastronomisk ko ... +

ICIF har oprettet den italienske bageri i samarbejde med den professionelle, der vil udføre kursusundervisningen, kokken, bageren og konditoren Davide Damiano, gastronomisk konsulent på flere restauranter på højt niveau, herunder Michelin-stjernede restauranter i Piemonte-regionen, udvikler af Nye produkter til intolerante mennesker i samarbejde med de virksomheder, der er dedikeret til denne sektor, takket være smag af melblandinger til glutenintoleranser med højt indhold af vegetabilske fødefibre samt blandinger til andre typer intoleranser. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de mo ... +

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de moderne teknikker, der anvendes til bageri- og konditorier. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
Jun 2021
på universitet
 
Cookery School at Little Portland Street
London, Det Forenede Kongerige

Vores bagning kursus er et intensivt tre dage serie, der tager dig gennem de centrale principper i kager, wienerbrød og brød.

Vores bagning kursus er et intensivt tre dage serie, der tager dig gennem de centrale principper i kager, wienerbrød og brød. -
Kursus
Deltid
4 dage
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her