$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Bagning

Kurser er tilgængelige for studerende, der ønsker at få færdigheder og viden om et bestemt emne, men ønsker ikke at tage et fireårigt uddannelsesprogram. Tilgængelig på en række skoler, kan et kursus være afsluttet i så lidt som et par uger afhængigt af studieområdet. Hvad er kurser i bagning? Studerende, der nyder at arbejde i køkkenet, ønsker måske at tage et bageri, som diskut… Læs mere

Kurser er tilgængelige for studerende, der ønsker at få færdigheder og viden om et bestemt emne, men ønsker ikke at tage et fireårigt uddannelsesprogram. Tilgængelig på en række skoler, kan et kursus være afsluttet i så lidt som et par uger afhængigt af studieområdet.

Hvad er kurser i bagning? Studerende, der nyder at arbejde i køkkenet, ønsker måske at tage et bageri, som diskuterer en række emner relateret til bagning og bagværk. Afhængigt af programmet kan et bagværk køre på en række generaliteter eller dykke ind i et bestemt emne. Klassefokus kan omfatte brødbagning, målingsgrundlag, chokoladefremstilling, kageindretning, konditorivarer eller menuplanlægning. Andre emner kan omfatte sanitet, omkostningsstyring, bakkerforvaltning og ernæring.

Studerende, der tager et bagningskursus, udvikler organisationsfærdigheder, der hjælper med at holde deres arbejdsområde ordentligt ordnet. De får også analytiske og problemløsende færdigheder, der kan føre til højere lønninger.

Varigheden af ​​bagningskurserne kan variere meget, og det er en stor faktor i de samlede omkostninger. Studerende bør undersøge programmerne mere dybt for at finde ud af, hvad der kræves både tidvist og økonomisk. For nuværende fagfolk kan undervisningsassistance være tilgængelig gennem deres arbejdsgiver.

Karriere til rådighed for studerende, der har gennemført et kursus i bagning, kan variere meget afhængigt af deres erfaring, og hvis de har yderligere akademiske kreditter. Nogle potentielle jobtitler kan omfatte håndværkerbrødbager, cateringfirma, kagedesigner, chokoladefabrikant, bageassistent og konditor. Der er yderligere muligheder for studerende med en forretnings- eller iværksætterbakgrund. For dem kan titler indeholde bagerier, køkkenchef, bagningslærer og konditorudvikler.

Studerende interesseret i en bagning karriere kan begynde at kigge efter kurser nu, om de søger et lokalt eller internationalt program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatien

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. ... +

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. Små klassestørrelser giver vores erfarne professor-kokke mulighed for at give studerende masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden på at få praktisk praktisk oplevelse i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og velsmagende kager samt basale italienske og franske kager. Derudover introduceres de studerende til vinparring og forretningsadministration, og de kan vælge at tage en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk, Italiensk
17 Okt 2022
16 Sep 2022
på universitet
 
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet
 
Thai Chef School
Bangkok, Thailand

Thai Chef School 's pastry & bakery uddannelseskursus giver den grundlæggende træning, der er nødvendig for at forbedre ens færdigheder inden for fransk wienerbrød, kagepr ... +

Thai Chef School 's pastry & bakery uddannelseskursus giver den grundlæggende træning, der er nødvendig for at forbedre ens færdigheder inden for fransk wienerbrød, kageproduktion og udsmykning, chokolade og brødfremstilling. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at tilmelde dig dette program. Du behøver kun at have et ønske om at skabe lækker desserter. Ved at træne med vores professionelle konditorer, vil du blive overrasket over, hvor let det er at tage dine færdigheder til højere niveauer. På kun 1-5 ugers træning vil du mestre disse klassiske og moderne færdigheder og teknikker, og du vil være i stand til at skabe dine egne mesterværker. 100% praktisk træning. LÆR 101 MODTAGELSER I 5 FULLTID UGE UDDANNELSE. INTERNSHIPS er tilgængelige i op til 6 måneder på thailandske 5-stjernede hotelkonditorier. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Harley Oxford
London, Det Forenede Kongerige

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level ... +

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level 3-diplom give dig den indsigt, færdigheder og viden, du har brug for for at trives i denne karriere. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
15 timer
Engelsk
Online
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de mo ... +

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de moderne teknikker, der anvendes til bageri- og konditorier. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Wells International College
Sydney, Australien

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede ... +

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede mad og menupunkter. -
Kursus
Engelsk
på universitet
 
Cookery School at Little Portland Street
London, Det Forenede Kongerige

Lær at nyde mad og blive en selvsikker kok eller udvide dit repertoire. I hver klasse en tre-retters menu undervises med masser af hands-on praksis. Grundlæggende færdigheder ... +

Lær at nyde mad og blive en selvsikker kok eller udvide dit repertoire. I hver klasse en tre-retters menu undervises med masser af hands-on praksis. Grundlæggende færdigheder er lært, og styrkes som du tilberede din vej gennem de 6 ugers kursus. Der lægges vægt på lækker mad, hurtig og enkel at forberede, der vil imponere dine venner og familie! -
Kursus
Deltid
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggen ... +

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i French Pastry Arts. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet