ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Børnepasnings- og au pairkurser

Skoler tilbyder kurser for at give eleverne muligheder for at lære mere om et bestemt emne i større detaljer. Nogle kurser kan føre eleverne til at forbedre deres karriere eller jobmuligheder i løbet af ganske kort tid, mens andre er udgangspunkt for en længere uddannelsesforløb.

Hvad er et kursus i børnepasning og au pair træning? Som de siger, kommer børn ikke med en instruktionsmanual, men de, der holder af dem, kan få gavn af professionel instruktion. Kurser i børnepasning og au pair træning giver dybdegående viden til børnepasning. Studerende lærer om vigtigheden af ​​sikkerhed, som de træner i HLR eller vandsikkerhed og hvordan man identificerer tegn på sygdom. De lærer også værdien af ​​at etablere rutiner og hvordan man arbejder i partnerskab med forældre.

Udover praktiske evner som madlavning og rengøring, træner lærte barn og au pairer vigtige livreddende færdigheder, der kan bruges overalt. Børne- og tidsledelse er også værktøjer, der passer til et barnes bælte. Og en af ​​de største færdigheder er at multi-tasking - gør alt ovenfor - på samme tid.

Omkostningerne til kurser varierer, da nogle kurser tilbydes online, og andre er en del af en bredere placeringstjeneste. Der er kvalificerede institutioner over hele verden, der tilbyder sådanne kurser. Studerende bør overveje de steder og muligheder, der er tilgængelige for at bestemme den bedste økonomiske form.

For dem der opdager at de elsker at arbejde med børn, bliver en barnepige eller au pair kan det være givende og have gode fordeler. Mange au pair muligheder omfatter en kulturel udveksling, som giver dem mulighed for at se forskellige lande, opleve livsstilen og blive flydende på fremmedsprog. Dette kan være en god startplade til karriere i sprogundervisning, børnepasning eller tidlig grundskoleuddannelse.

Mange nanny og au pair træningskurser er tilgængelige online med fleksible timer. Andre institutioner tilbyder intens træning i løbet af en weekend af kursusarbejde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Børnepasnings- og au pairkurser Filter

Kursus i professionel barnepige

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

ICI professionelle barnepige Kurset giver alle oplysninger og uddannelse, du har brug for at få beskæftigelse i dette hurtigt voksende industri. Tag følgende enheder og starte ...

Læs mere

Kursus i børnepasning - kort program i international au pairing

Damelin Part Time
Kursus
<
Deltid
<
50 timer
på universitet

Programmets varighed er 50 timer og undervisning er ansigt til ansigt. Hver Damelin-campus har en anden undervisningsplan. Programmer tilbydes i løbet af ugen, om aftenen elle ...

Læs mere

Lev og lær engelsk for au pair

Bridge Education Group
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
på universitet

Bridge's Live and Learn English-program er specielt designet til au pair, der bor med amerikanske familier. Live & Learn English vil ikke kun hjælpe dig med at perfektere ...

Læs mere