ACADEMICCOURSES

Bæredygtighedsstudier kurser i Saint Andrews.Find kurser og korte kurser i Bæredygtighedsstudier i Saint Andrews

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Bæredygtighed i praksis kunne tage mange forskellige former, effektuering både den enkelte og større fællesskab. Der er økosamfund og bæredygtige byer skabt lige med det formål at minimere brugen af ​​vigtige henvendelser. Der findes også teknikker, som bæredygtig arkitektur, som bidrager til at fremme dette ideal.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

St. Andrews ligger i Skotland og er kendt som hjemsted for golf. En af femten skotske universiteter, er The University of St Andrews placeret der. Det er også den ældste skotske universitet, grundlagt i 1410.

Bæredygtighedsstudier kurser i Saint Andrews - Søg efter kurser og korte kurser i Bæredygtighedsstudier i Saint Andrews. Alle info her!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Saint Andrews Filter

Bæredygtigt akvakulturmodul kursus

University of St Andrews
Kursus
06 Sep 2021
<
Fuldtid
<
9&nbsp;-&nbsp;12 uger
Engelsk
Online

Modulet Kurset for bæredygtig akvakultur giver eleverne mulighed for at studere individuelle moduler fra en række deltid, e-læring, moduler på postgraduate level, der sigter m ...

Læs mere