ACADEMICCOURSES

Kurser: Bæredygtighedsstudier i Tjekkiet

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Der er interesseret i at forfølge en videregående uddannelse i bæredygtighed vil lære om relevante emner, herunder videnskab og politik klimaændringer, udvikling, fattigdom og sociale ansvar større virksomheder. De fleste programmer er mindst to års varighed.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Executive kurser i Bæredygtighedsstudier i Tjekkiet. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Tjekkiet Filter

Bæredygtigt lederskab, 100 løsninger til verden Kursus

European Summer School
Kursus
02 Aug 2021
<
Fuldtid
<
10 dage
Engelsk
på universitet

I dette kursus vil du lære hvad der kræves for at blive en effektiv leder af et hold eller en virksomhed. Du vil finde ud af, hvordan du effektivt kommunikerer og motiverer di ...

Læs mere