ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Bæredygtig udvikling

Kurser er designet til at give eleverne specialiseret information i et bestemt studieområde, der tilbyder nybegynder eller avanceret faglig uddannelse og kvalifikationer. De kan give den studerende et eksamensbevis på det specialiserede område og bliver ofte taget af dem, der søger fremskridt i deres karriere.

Hvad er et kursus i bæredygtig udvikling? Bæredygtighed kombinerer mange områder af undersøgelsen, herunder miljøpåvirkninger, ressourcekortlægning, økologi og lokal og regional planlægning. Et kursus i bæredygtig udvikling kan give eleverne værktøjer til at evaluere forskellige bæredygtighedsstrategier og integrere dem ordentligt i forretningsaktiviteter og branding. Denne tværfaglige undersøgelse er baseret på at balancere virksomhedernes, statslige eller ikke-statslige interesser med menneskelige og miljømæssige behov. Med nye miljøvenlige teknologier, der udkommer hvert år, kan et kursus give eleverne aktuelle oplysninger om de mange faktorer, der er involveret i bæredygtighedsplanlægning og integration.

Kursdeltagere kan udnytte færdigheder til at hjælpe deres organisationer med at vokse uden at skabe økologiske skader eller bidrage til fattigdom. Derudover kan de forstå, hvordan man kan tilpasse deres liv til bæredygtighedskonceptet. De kan også udvikle metoder til måling og demonstration af effektiviteten af ​​bæredygtighedsstrategier til aktionærer og offentligheden.

Kurser inden for bæredygtig udvikling spænder fra korte seminarer til helårsstudier. Prisen vil variere i overensstemmelse hermed, så kontakt skolen for nærmere information.

Bæredygtig udvikling er et højt trending emne. De fleste organisationer forstår nu, hvor vigtigt det er for deres mærker at omfavne bæredygtighed, og mange er begyndt at forstå, hvor kritisk det er for deres overskud. Som sådan kan elever, der er uddannet i bæredygtighed, finde jobs inden for vedvarende energiindustrier over hele kloden. Kandidater kan finde karriere som mellemledere, bæredygtighedskonsulenter eller projektledere. Nogle kan endda fortsætte med at blive administrerende direktører eller COO'er, der driver virksomheder frem mod mere bæredygtige metoder.

Bæredygtige udviklingskurser tilbydes hos mange førende uddannelsesinstitutioner over hele verden. Kurser kan udbydes enten personligt, online eller i et kombinationsformat og kan muliggøre deltidsstudier på heltid. Søg venligst efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

10 Resultater i Bæredygtig udvikling Filter

Bæredygtigt byggeri og udviklingskursus - Chartered Institute of Building Academy

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
5 uger
Engelsk
Online

Få værdifuld indsigt i bæredygtig konstruktion og udvikling, og lær bedste praksis fra bæredygtighedsinitiativer.

Læs mere

Oxford Leading Sustainable Corporations Program

Saïd Business School, University of Oxford
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Virksomheder undersøges i stigende grad for deres bidrag til samfundet og miljøet. På baggrund af dette er en forretningsstrategi, der vurderer dens miljøpåvirkning, afgørende ...

Læs mere

Beyond Smart Cities: Emerging Design and Technology Online Short Course

MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Kursus
Sep 2021
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Vær på forkant med bæredygtig udvikling ved at lære at udnytte banebrydende forstyrrende teknologi til meningsfulde, højtydende byløsninger.

Læs mere

Kursus i velfærd og udvikling: begreber og indikatorer

University Centre of the Westfjords
Kursus
15 Mar 2021
<
Fuldtid
<
2 uger
Engelsk
på universitet

Kurset i velfærd og udvikling: Begreber og indikatorer involverer kritisk en række almindeligt tilgængelige socioøkonomiske indikatorer, mens alternative indeks, såsom de nord ...

Læs mere

Social investering og bæredygtig udvikling

London Business Training & Consulting
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Ved at deltage i dette kursus vil du se på bæredygtighed ud fra et globalt miljømæssigt perspektiv. Efter Covid-19-pandemien fokuserer verden på global opvarmning og klimaændr ...

Læs mere

Freiburg - Miljøundersøgelser og bæredygtighed

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Miljøbevægelsen tog rod i Freiburg for længe siden - og nu er det en livsstil. Kendt for at tage føringen i udviklingen af ​​miljøvenlige teknologier og arkitektur, tiltrækker ...

Læs mere

Opbygge brand og værdi gennem bæredygtig forretningspraksis

University of Washington Foster School of Business
Kursus
<
Deltid
<
2 dage
på universitet

Du vil komme væk med en klar forståelse af nøgleprincipperne for detailmæssig bæredygtighed samt specifikke værktøjer til at begynde at udvikle en plan for din organisation. ...

Læs mere

Begreber i bæredygtig udvikling: En introduktion til nøglespørgsmålskurset - University of Leicester

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Udforsk nogle af de vigtigste spørgsmål inden for bæredygtighed, takl de store spørgsmål med eksempler fra hele verden.

Læs mere

Modens fremtid: Kurset om mål for bæredygtig udvikling - Fashion Revolution

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Udforsk modeindustriens indflydelse på mennesker og planet, hvad de bæredygtige udviklingsmål er, og hvordan de er forbundet.

Læs mere

Bæredygtig udvikling i humanitært aktionskursus - International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC)

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Fransk
Online

Oplev principperne for bæredygtig udvikling, og hvordan man kan gøre det til virkelighed i humanitære organisationer.

Læs mere