ACADEMICCOURSES

Bæredygtig udvikling kurser i London.Find kurser og korte kurser i Bæredygtig udvikling i London

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Bæredygtig udvikling kurser i London - Søg efter kurser og korte kurser i Bæredygtig udvikling i London. Alle info her!

2 Resultater i Bæredygtig udvikling, London Filter

Modens fremtid: Kurset om mål for bæredygtig udvikling - Fashion Revolution

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Udforsk modeindustriens indflydelse på mennesker og planet, hvad de bæredygtige udviklingsmål er, og hvordan de er forbundet.

Læs mere

Social investering og bæredygtig udvikling

London Business Training & Consulting
Kursus
01 Mar 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Ved at deltage i dette kursus vil du se på bæredygtighed ud fra et globalt miljømæssigt perspektiv. Efter Covid-19-pandemien fokuserer verden på global opvarmning og klimaændr ...

Læs mere