ACADEMICCOURSES

Kurser: Bæredygtig økonomi i USA

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Kurser i bæredygtige økonomiske studier fokuserer normalt på planlægnings- og udviklingsstrategier, der kan maksimere den økonomiske vækst, samtidig med at miljøets naturlige ressourcer bevares. Fokusområder kan omfatte økosystemet og sammenhængen mellem økonomien og den menneskelige afhængighed.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Executive kurser i Bæredygtig økonomi i USA. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

5 Resultater i Bæredygtig økonomi, USA Filter

Beyond Smart Cities: Emerging Design and Technology Online Short Course

MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Kursus
Sep 2021
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Vær på forkant med bæredygtig udvikling ved at lære at udnytte banebrydende forstyrrende teknologi til meningsfulde, højtydende byløsninger.

Læs mere

Bæredygtigt Business Strategy Course

Harvard Business School Online
Kursus
25 Mar 2021
<
Deltid
<
3 uger
16 Mar 2021
Engelsk
Online

Klima forandring. Indkomst ulighed. Social uretfærdighed. Det er kun tre af de store problemer i vores tid. I Sustainable Business Strategy lærer du, hvordan virksomheder kan ...

Læs mere

Ledelse af virksomhedens bæredygtighed: risiko, fortjeneste og formål online kort kursus

Yale School of Management
Kursus
23 Apr. 2021
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Forbedre dit overskud og formål, styret af fakultet og eksperter i verdensklasse.

Læs mere

Cirkulær økonomi: en introduktion

edX
Kursus
<
Deltid
<
7 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt økonomisk system ved at implementere nye forretnings- og designtilnærmelser.

Læs mere

Opbygge brand og værdi gennem bæredygtig forretningspraksis

University of Washington Foster School of Business
Kursus
<
Deltid
<
2 dage
på universitet

Du vil komme væk med en klar forståelse af nøgleprincipperne for detailmæssig bæredygtighed samt specifikke værktøjer til at begynde at udvikle en plan for din organisation. ...

Læs mere