ACADEMICCOURSES

Kurser: Bæredygtig økonomi i Tjekkiet

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Kurser i bæredygtige økonomiske studier fokuserer normalt på planlægnings- og udviklingsstrategier, der kan maksimere den økonomiske vækst, samtidig med at miljøets naturlige ressourcer bevares. Fokusområder kan omfatte økosystemet og sammenhængen mellem økonomien og den menneskelige afhængighed.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Executive kurser i Bæredygtig økonomi i Tjekkiet. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Bæredygtig økonomi, Tjekkiet Filter

Bæredygtigt lederskab, 100 løsninger til verden Kursus

European Summer School
Kursus
02 Aug 2021
<
Fuldtid
<
10 dage
Engelsk
på universitet

I dette kursus vil du lære hvad der kræves for at blive en effektiv leder af et hold eller en virksomhed. Du vil finde ud af, hvordan du effektivt kommunikerer og motiverer di ...

Læs mere