$close

Filtre

Se resultater

Executive kursus i Australien, Melbourne

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking… Læs mere

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Kurser i Australien, Melbourne. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Australien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
FOCUS LEARNING
Melbourne, Australien

Vores kursus er perfekt til studerende, der søger at studere i universiteter i Australien, der gør deres bachelor eller master.

Vores kursus er perfekt til studerende, der søger at studere i universiteter i Australien, der gør deres bachelor eller master. -
Kursus
10 uger
Engelsk
på universitet
 
FOCUS LEARNING
Melbourne, Australien

For studerende med forskellig engelsk kompetence og akademisk baggrund.

For studerende med forskellig engelsk kompetence og akademisk baggrund. -
Kursus
2 - 52 uger
Engelsk
på universitet