$close

Filtre

Se resultater

Executive kursus i Australien, Haymarket

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Kurser i Australien, Haymarket. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Australien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
International Institute Of Business & Technology Australia
Haymarket, Australien

De akademiske engelskkurser tilbyder væsentlig akademisk praksis for fuldt ud at forberede de studerende til indrejse i en bachelor- eller postgraduate-grad.

De akademiske engelskkurser tilbyder væsentlig akademisk praksis for fuldt ud at forberede de studerende til indrejse i en bachelor- eller postgraduate-grad. -
Kursus
Engelsk