305 Kursus Programmer i Asien for 2024

Kursus Programmer i Asien for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    En BGU oplevelse er mere end dit typiske studie i udlandet. Her vil du fordybe dig i vores pulserende campussamfund, leve og tage kurser sammen med både israelske og internationale studerende. Du vil møde nye perspektiver og blive venner med en mangfoldig gruppe af studerende fra hele kloden. Ud over dine akademiske studier vil du tage del i BGU 's dynamiske kalender med sociale begivenheder og aktiviteter og få mulighed for at rejse rundt i hele Israel.

    • Online Canada
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 4 more

    Fuldtid

    12 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Stop med at vente. Gå til en ny karriere inden for design af brugeroplevelser. Vores fuldtids UX Design Bootcamp giver dig den rigtige træning, en-til-en karrierecoaching og forbindelser til at få dig ansat - og på vej til at skabe meningsfulde og relevante oplevelser.

    • Haifa, Israel

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk

    Technions semesterundervisning i udlandet i ingeniørvidenskab og videnskab er designet til at give internationale studerende en unik akademisk oplevelse samt en chance for at lære Israel at kende, ”Start-Up Nation”.

    • Kfar Giladi, Israel

    Deltid

    3 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Kurset i akut stressforebyggelse og psykologisk førstehjælp undersøger den aktuelle viden om at gribe ind i stress- og krisesituationer og redskaberne til at hjælpe den enkelte.

    • Bali, Indonesien

    Fuldtid

    15 uger

    På campus

    Engelsk

    Bali er et af de mest populære rejsemål i verden, velsignet med en unik blanding af kunstfærdig, traditionel arkitektur og også moderne vestlige påvirkninger. Hotel- og villaarkitekturen er præget af bygninger, der harmonisk kombinerer østlige og vestlige designkoncepter for at give et yndigt ydre udseende. Det 15-ugers program "Tropical Architecture, Interior & Green Design" på Institut Desain & Bisnis Bali (IDB Bali), tidligere kendt som Sekolah Tinggi Desain & Bisnis Bali (STDBali), er udelukkende designet som et semester i udlandet for internationale studerende og dimittender.

    • Ningbo, Kina

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Kinesisk, Engelsk

    Dette program er designet til studerende, der er ivrige efter at lære det kinesiske sprog. Kurserne inden for dette program fokuserer på sprogfærdigheder i at lytte, tale, læse og skrive

    • Thon Buri, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Fuldtid

    8 uger

    På campus

    Engelsk

    Engelsk for erhvervs- og akademiske studier EBAS gør dig klar til at mestre det engelske sprog og låse op for færdighederne i dig. Du har evnen til at udtrykke dig med lethed. Det er tid til at lade dit engelsk skinne. Vores innovative undervisning vil hjælpe dig med at mestre de engelske sprogfærdigheder, du har brug for for at få succes hos AIHM og videre.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    På campus

    Engelsk

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus omhandler de overordnede aspekter af miljøledelse er relevante for praktiserende fagfolk i ingeniørvidenskab, planlægning, arkitektur, jura, landmåling, sundhed og bygning. Ingeniører, videnskabsfolk, byplanlæggere og andre fagfolk, der arbejder inden for dette område har en overbevisende pligt til at sikre, at de negative virkninger af udviklingen på det samlede miljøet minimeres. De emner, der udbydes i dette kursus følger en integreret tilgang til professionel praksis gennem et udvalg af obligatoriske fag i professionel teknik, miljøteknik ledelse og et valgfag.

    • Singapore, Singapore

    Fuldtid

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    LSBF Singapore , der er tildelt Platinum Approved Learning Partner Status af Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), tilbyder de studerende alt, hvad de har brug for til selvsikkert at bestå deres ACCA-eksamener: højt erfarne undervisere, eksamensbaserede studiematerialer, fleksible studiearrangementer og meget mere, alt designet med eleven i tankerne.

    • Shanghai, Kina
    • Beijing, Kina
    • + 2 more

    Fuldtid, Deltid

    1 uge

    Blandet

    Engelsk, Kinesisk

    Vi forbereder alle: din programplan, studentvisum, kulturaktiviteter, assistance til din bolig til laveste pris. Klik for at lære mere.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    5 dage

    På campus

    Engelsk

    Dette praktiske kursus forbereder dig på en spændende karriere inden for HR Management og Lederskab. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for videre studier i dette hurtigt voksende felt.

    • Tokyo, Japan

    Fuldtid

    På campus

    Selvom økonomien og videnskaben og teknologien har udviklet sig vidunderligt, er det en verden, der ikke kan realiseres, at ethvert menneske blev glad. Snarere summen af ​​mennesker svækkes, antallet af mennesker, der lider af hjertet øges, er formålet med livet svært at se. Kærlighed er kold, håb er ved at blive usikker. Selv religion er en æra, der kan ses med stikkende øjne.

    • Dalian, Kina

    Fuldtid, Deltid

    100 timer

    På campus

    Kinesisk

    Short Term Sprog Program

    • Manila, Filippinerne

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) blev oprindeligt startet i 2001 af en gruppe unge, idealistiske piloter, der forventede en stigende efterspørgsel efter uddannelse kvalitet luftfart på rimelige gebyrer. Bakket op af en pulje af kompetente senior piloter tjener som flyveinstruktører, skolen voksede til at blive en af ​​de største i Filippinerne, tælle stolte dimittender fra Filippinerne, Indien, Pakistan og USA gennem årene.