Filter
Kursus
Kina Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Asiatiske virksomhedsstudier i Kina

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Programmer i asiatisk virksomhed fokuserer på de kulturelle forskelle i asiatiske lande, når det kommer til erhvervslivet. Forskere kan måske bedre udføre forretninger og arbejde med personer fra disse kulturer efter afslutningen af ​​kurset.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Executive kurser i Asiatiske virksomhedsstudier i Kina. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Asiatiske virksomhedsstudier, Kina

IES Abroad

... [+]

Det fremmer videnskabelig og akademisk innovation, der henvender sig til økonomisk og social udvikling og støtter vækst i erhvervslivet.

Kurser

Corporate højttaler sessioner af branchens ledere og førende eksperter Virksomhedsbesøg i forskellige brancher og på tværs af typer af virksomheder (multinationale selskaber, joint ventures, statsejede virksomheder) Daglig liv

En del af at få dig til at føle dig hjemme i Shanghai gør vores bedste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og omhyggelig. Uanset om det er et orienteringsprogram, der får dig til at føle sig forberedt, bolig, der er godt placeret og komfortabelt, eller på landture, der tager dig væk fra den slagne vej - handler det om vores elevtjenester. Dette er kun en af ​​de ting, vi er kendt for.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk