ACADEMICCOURSES

Kurser: Asiatiske virksomhedsstudier Asien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Programmer i asiatisk virksomhed fokuserer på de kulturelle forskelle i asiatiske lande, når det kommer til erhvervslivet. Forskere kan måske bedre udføre forretninger og arbejde med personer fra disse kulturer efter afslutningen af ​​kurset.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Executive kurser i Asiatiske virksomhedsstudier Asien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Asiatiske virksomhedsstudier, Asien Filter

B2B Kunde Vurdering i Asien

Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Kursus
Jan 2021
<
Fuldtid
<
2 dage
på universitet

Dette to-dages seminar vil uddanne dig til at vurdere og håndtere kunder i B2B sektoren i Asien.Kurset lærer dig en struktureret tilgang

Læs mere