Filter
Kursus
Asien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Asiatiske virksomhedsstudier Asien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Programmer i asiatisk virksomhed fokuserer på de kulturelle forskelle i asiatiske lande, når det kommer til erhvervslivet. Forskere kan måske bedre udføre forretninger og arbejde med personer fra disse kulturer efter afslutningen af ​​kurset.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Executive kurser i Asiatiske virksomhedsstudier Asien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Asiatiske virksomhedsstudier, Asien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)

Dette to-dages seminar vil uddanne dig til at vurdere og håndtere kunder i B2B sektoren i Asien.Kurset lærer dig en struktureret tilgang ... [+]

B2B Kunde Vurdering i Asien

Kursusoversigt

Dette to-dages seminar vil uddanne dig til at vurdere og håndtere kunder i B2B sektoren i Asien. Kurset lærer du en struktureret tilgang til at vurdere produktets egnethed i forhold til konkurrenten tilbud, kvantificere størrelsen af ​​markederne og teste disse markeder uden at påtage sig for stor en risiko. Derudover seminaret giver en introduktion til at etablere salgskanaler, forbereder produktlancering kampagner og styre relationer med dine key accounts.

&nbsp

&nbsp

Hvorfor skal du deltage?

Vurdere kunder i B2B sektoren, vælge en passende salgsstrategi blandt forvirrende alternativer og administration af dine vigtigste kunder er afgørende for din succes på lang sigt og rentabilitet i Asien.Dette to-dages seminar udstyrer dig med professionelle værktøjer til at etablere holdbare, effektive og lønsomme salgskanaler i Asien. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Januar 2020
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk